fredag den 5. oktober 2018

Boganmeldelse af: "Den blå drage - Øvelse gør mester"!

Anmeldereksemplar fra forfattere
Ry Kristensen
Forlaget Evig
44 sider
Børnebog
Lixtal 24
Kan købes: HER

Sidste bog i serien om Den blå drage. Henvender sig til aldersgruppen 8-9 år og opefter hvis de skal læse selv, men kan også læses sammen med/for mindre børn.
Super fint illustreret.

I denne bog skal Blå lære at flyve. Det er han ikke så meget for, da det er gået galt når han har øvet sig derhjemme. Men de får god undervisning i det og da Blå og Rosa, en rød dragepige er på hold sammen, vædder de med et andet hold, Flamme og Bruno, som tit driller, om hvem der kan flyve først og være ti sekunder i luften. Det hold der taber skal rulle sig i en Bronto bæ og det har ingen af dem lyst til.
Rosa letter først af de to, men hverken hun eller Blå er så god, hvorimod Flamme klarer sig ret godt. Så nu er gode råd dyre, for de vil jo helst ikke have at Flamme er ti sekunder i luften. Men kan en af dem nå at lære at gøre det bedre?

Det er en sød historie om det at vokse op og komme i skole. Lidt om at man med gode venners hjælp kan få mobning til at gå væk, man kan have det sjovt med andre og ikke mindst kan man få lidt selvtillid. Det er godt budskaber der bærer serien.
Denne tredje bog er som de andre to rigtig hyggelig, så giver du serien en chance, kan jeg kun sige god fornøjelse :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar