fredag den 23. august 2013

Med hjul under!

Ja jeg har altid cyklet meget førhen og idag cykler jeg også gerne når kræfterne er der til det. Min mands cykel har stået stille længe da vi ikke lige har haft mulighed for at få den lavet. Men nu er den fikset og nu kan vi så cykle ture sammen igen.

Udover det har jeg købt en motionscykel. Det bliver helt sikkert mest mig der kommer til at bruge den, men det gør nu heller ikke noget, for jeg har et lidt andet behov for motion end min mand. Men lur mig om ikke han lige skal prøve engang imellem :)


 Så nu har jeg hevet mine indendørs træningssko frem igen. De har været gemt væk længe, da jeg sidst brugte dem til badminton som jeg ikke har spillet i flere år. Men de er stadig som nye og sidder godt. Og Cyklen er blevet indstillet til min højde og det hele. Hvornår jeg cykler på den første gang... tja nu må vi se... men måske i morgen :)

God weekend!

torsdag den 15. august 2013

Halløj.

Ja jeg ved godt jeg ikke har fået skrevet noget et stykke tid, men til gengæld er der også bare sket så meget at jeg næsnte ikke selv har kunnet følge med. Nok også derfor jeg ligger syg lige nu for kroppen fortæller mig at jeg skal slappe af igen...

Vi kan starte med at der blev lavet tag. Jeg regnede med vi skulle have skiftet en enkelt tagplade, men nu har vi så fået skiftet hele taget, isoleret og kan se frem til en vinter hvor vi meget bedre kan holde varmen og fremover ikke skal bruge så mange penge på opvarmning mm. Det jo et gammelt hus vi har og vi vidste godt det trængte, vi havde bare ikke regnet med det skulle være lige nu. Men godt at få det gjort.
Billede fra den ene side hvor de var godt igang.

Dernæst har vi været på overnatning hos min mands gudfar og hans kone. Manden gik i brædderne med en ordentlig brandert, for vi plejer ikke at drikke men de syntes han skulle smage diverse typer vin, øl og spiritus for at få en ide om hvad det forskellige var for noget. Det var en megahyggelig aften og morgen. Dog en lang tur hjem fra Slagelse da vi begge var trætte.
Og det hjalp ikke på trætheden at vi skulle til koncert om aftenen. Men men men... det var til gengæld den største oplevelse vi har haft længe og for os var det nærmest guddommeligt at opleve TENACIOUS D inde i Tap1. 6000 mennesker, den fedeste stemning og hvis man ikke var i godt humør inden så blev man det.

Fik en hel del billeder af Jack Black og Kyle Gass, men har valgt at vise jer dette for der kan man nærmest mærke stemningen også. Det var fantastisk.

Håber ellers det går godt derude :)
Fortsat god dag til alle!