mandag den 22. juli 2013

Hyggedag med moar :D

Ja så havde man lige en søndag sammen med moar :) og manden. Så skønt. Vi tilbragte dagen i Knuthenborg safaripark. Længe siden vi har været der.



Virkelig en skøn dag på trods af varmen. Selv dyrene var rimelig aktive. Og vi fik indtaget vores frokost som var medbragt hjemmefra på en bænk i skyggen.
Dejlig søndag og en dag vi vil huske længe.

Håber også I derude har nydt weekenden.

lørdag den 20. juli 2013

Varme og nærvær!


King har været ude hele formiddagen, men nu har han trukket sig indenfor da der er koldere på stuegulvet :) Er der da noget vi ikke kan klage over i dag er det vejret, jo at det måske er for varmt, men vi brokker os jo altid over noget og det er egentlig ganske for dårligt.

Et par af naboens heste har travlt med at vifte fluer væk. Hvad det angår er det da dejligt man ikke er en hest :)

Jeg har egentlig ikke det store at berette, ville bare lige dele billederne her med jer :)
GOD WEEKEND!

torsdag den 18. juli 2013

Endelig sumpedag!

Der har bare været sket så meget de sidste par dage.
Søndag åbent hus, da manden skulle fejres. Han blev 25 år mandag, men det var ikke lige en god dag at holde noget. Men masser af gæster og han fik mange gaver søndag. Og vejret var ganske fint vi sad da ude.
Mandag havde han fri så der var vi på Ro´s torv og fik sushi til frokost.
Tirsdag var jeg som altid til fys. og nu er der så tre ugers ferie.
Og i går var der en del praktiske ting og et "familiebesøg" på programmet i Slagelse hos mandens gudfar og hans kone. Dejlige mennesker.

Så lige nu er det dejligt ikke at skulle noget som helst. Vil nok ligge på sofaen og læse eller sætte mig ud i skyggen og løse krydsord lidt senere :)

Drømmer mig lidt tilbage til ferieminder på Samsø med Dollar (hunden vi havde før King som vi har nu). Der er så dejligt ovre på den ø, og håber vi snart kan komme derhen igen. Billedet er fra 2009.
Hvis vejret er som det er idag, med høj sol og vindstille. Så er der helt fantastisk på Samsø, for så er der så meget liv alle vegne hele sommeren.
Nå men jeg må nøjes med haven idag :)

torsdag den 4. juli 2013

Krig brudt ud i forhaven!


Har været i krig med ukrudt i haven i dag. og har fået ryddet en hel del samt brændt en del af. Så nu er der en del sække som kan køres på lossepladsen :)
Så dejligt. Heldigvis ikke for mange skvalderkål. Men helt til bunds kommer jeg nok aldrig i dem, når naboen er fuldstændig ligeglade med at de har jeg ved ikke hvor mange inde hos dem.... Ja ja vi jo heldigvis ikke ens allesammen, men øv at deres valg skal gå ud over os! Der er jo altså grænser for hvor mange skvalderkål man kan komme i sine salater :)

Så er træææææt nu og vil gå tidligt i seng med den bog jeg pt. er igang med. Den hedder "Sort ild" og kan godt anbefales hvis man er til en god roman der er til den tunge side, men meget spændende. Den har noget historisk, noget drama og noget menneskeligt over sig.

Vi ses lige pludselig igen :)





mandag den 1. juli 2013

Stilhed!

Nyder en stille dag herhjemme ovenpå en weekend der bød på en tur med et vennepar. Vi var en smut i Jylland og boede på et skønt lille B&B i Billund, manden og jeg har været der før og kommer der sikkert igen en dag.
Der blev prøvet motorcykler mens jeg fik læst en del og der blev spist en del god mad undervejs.
Idag har manden haft fri og vi har nulret rundt herhjemme og helt ærligt ikke lavet en dyt :)

Men sådan nogen dage er nu også dejlige. Så får man ny energi til de næste dage der kommer.

Håber alle har haft en god weekend og får en god uge nu her :)