tirsdag den 20. september 2016

Buzz buzz: Test af ansigtsmaske!

Jeg har via Buzzador fået lov at teste Garnier Moisture Bomb ansigtsmasker. Så det vil jeg fortælle lidt om her.

Masken pakkes ud og sættes på ansigtet og så fjerner man beskyttelsesfilmen på forsiden. Masken er kold og meget våd. Så våd at den næsten drypper. Der står ellers at man kan gå rundt med den og gøre de ting man plejer, men det er ikke korrekt.
Den er kold, våd og passer ikke helt til et almindeligt ansigt, så man får nemt en kant i øjet eller skal folde siderne fordi den er for stor hvilket gør den egner sig bedst til at ligge stille med. Men så får man til gengæld også en velfortjent pause fra dagligdagen.

Man pakker en maske ud der er ligesom et stykke tykt papir og så skal man fjerne filmen på forsiden. Det kan godt være lidt svært, men man kan tilpasse måden masken sidder bagefter, så det gør ikke så meget.

Det er enkelt pakninger som er nemme at have med at gøre og nemme at tage med sig hvis man skal på ferie eller andet. Så har man altid en mulighed for at kunne få et afbræk, hvis man kan finde et sted hvor man kan sidde/ligge i et kvarters tid mens man har masken på.
Maskerne koster ca. 20 kr. stykket og kan blandt andet fåes i Matas.
Det er en ganske fornuftig pris.

For det kan godt være masken er våd, kold og lidt svær at benytte i starten, men den gør virkelig det den skal.

Huden efterlades blød, kølig og lækker. Man bliver i den grad fugtet som den lover og man
kan lave sin egen fornemmelse af spaoplevelse i hjemmet når man benytter masken.
Samtidig er den genial hvis man er nogen stykker der holder "tøseaften".

Jeg kunne personligt godt finde på at benytte masken en anden gang, dog vil jeg sige at der er flere andre typer ansigtsmasker på markedet som jeg ligeså gerne vil bruge... Den skiller sig ikke nok ud.
Jo, den er nem at tage af igen og smide ud i forhold til de masker der skal vaskes af huden, men til gengæld er der flere crememasker som man faktisk kan gå rundt med, modsat denne som lidt kræver at man sidder stille.

Konklusionen på testen er at masken helt sikkert virker (man skal dog være opmærksom på om man kan tåle indholdet). Den fugter huden godt. Den er ok i pris. Men den er også meget kold, våd og lidt bøvlet at benytte, så det skal man lige være klar over.
Vil dog alligevel anbefale masken da man kommer rigtig langt med den og slipper for at skulle betale i dyre domme til en ansigtsbehandling hos en kosmetolog eller lign. :)

#TissueMask #MoistureBomb #Garnier

tirsdag den 13. september 2016

Total af"skærm"ning!

Ja det er måske et lidt komplekst emne jeg her vil skrive lidt om, men nu har jeg igennem lang tid hørt folk brokke sig højlydt over at mobiltelefoner, smartphones og tablets fylder det hele.

De er i ens hænder konstant, i stillekupeerne i toget, til børnefødselsdagen derhjemme og til venneaftenen i byen. Og det er så nemt at sige at nu er nok nok.

Men jeg syntes ofte at dem der råber højest om det er dem der ikke selv kan logge af, ligge den fra sig eller undlade at tage selfier og madbilleder diverse steder. Og hvor er det nemmest at få budskabet om at komme væk fra de sociale medier og leve det virkelige liv, tja det er selvfølgelig på instagram, facebook, twitter mm... Men det er noget selvmodsigende at det er de steder man skal skrive om at holde sig lidt mere fra, så man kan deltage i det liv der foregår lige rundt omkring en.

Jeg siger ikke at de ting ikke kan være godt for noget. Det skaber nogen kontakter, nogen finder jobs og andre får holdt kontakt med venner og familie i ind og udland. Men det er skidt når vi når til et punkt hvor vi ikke længere ænser den der sidder ved siden af os, fordi facebook, hayday, angry birds, twitter og sågar ens mails er vigtigere eller føles sådan.

Hvornår har du sidst nydt en solnedgang uden at tage et billede af den? Eller smagt på lækker mad uden at tage et billede af det?

Og hvorfor skal man pynte på det man spiser, læser, drikker mm? Vi stiller det pænt op inden vi tager et billede. Vi tager ikke et billede af os selv i morgenkåbe, med ufriseret hår og mascaraklatter under øjnene.

Hvor kunne det være fedt at have totalt mobil/tablet fri zoner. Ikke bare hjemme når man skal hygge med sin familie men også i det offentlige rum. Men det ville nok ikke blive respekteret for hov nu der noget der bipper og straks er ens fokus et andet sted.

Jeg har selv slukket min smartphone jævnligt og er ikke dagligt på de sociale medier. Jeg tjekker ikke engang min mail på pcen derhjemme hver dag. For jeg vil hellere have nærværet og opleve tingene omkring mig. Jeg vil gerne være til stede i nuet og undgå stress og.... hov undskyld mig... fik lige en sms...

søndag den 11. september 2016

Vinder af september konkurrencen!

Så er det tid til at trække en vinder af denne måneds konkurrence.

Jeg har trukket lod som i kan se på de følgende billeder og her kan vinderen også ses:

Stort tillykke til: Mona S. Larsen.
Du vil modtage præmien snarest muligt.
 
Tak til alle der deltog. Følg bloggen så du opdager når der er ny konkurrence mm. 

lørdag den 10. september 2016

Tandrup water solutions!

Nu har vi i et stykke tid testet vandsparer system herhjemme og det vil jeg godt fortælle lidt mere om nu her hvor testen snart er slut.

T-Save hedder serien af produkter fra Tandrup water solutions. Du kan finde dem HER!

Vi har testet et bruser hoved, et hoved til vandhanen i køkkenet og et til vandhanen i badeværelset. Og vi er i den grad godt tilfreds.


Inden vi skiftede til disse produkter brugte vi i gennemsnit 2 kubikmeter vand om ugen. Efter vi har skiftet bruger vi i gennemsnit 1 kubikmeter om ugen og vi har altså ikke ændret vaner, kun hoveder på vandhanerne :)



Vi vasker stadig mc og bil, vander diverse dyr, vasker tøj, drikker vand mm som altid. Og alligevel er der den besparelse på en hel kubikmeter pr. uge. Så det vil jo i længden faktisk halvere vores forbrug på et helt år hvilket i den grad både vil kunne mærkes på vandregningen men også på at man faktisk begynder at interessere sig for hvad man så ellers kan spare på i hjemmet.

Det har været spændende at teste og der er ingen tvivl om at vi ikke går tilbage til de gamle hoveder på vandhanerne for hvorfor bruge penge på det ekstra vand når man har fået en god løsning der samtidig hjælper en med at spare penge og ressourcer!

De tre ting vi har testet koster ca. 400 kr i indkøb, så det er ganske fornuftigt.

Så i vores øjne kan det i hvert fald godt betale sig at kigge lidt på om man måske har mulighed for at spare på vandet og spare penge på vandregningen. Og personligt vil jeg godt anbefale T-Save produkterne fra Tandrup!

Vi har jo kunnet og kan se at det virker!



fredag den 9. september 2016

Galleri Arta 22!

Casper og jeg havde fornøjelsen af at være med til en god venindes første udstilling i Galleri Arta 22
i Nykøbing Sj. sidste lørdag.

Hanne Hedegaard udstiller sit arbejde i sten, primært i sten arten diabas men også andre slags.

Her er lidt billeder af lidt af Hannes værker som kan ses på galleriet pt:



Og Hanne selv er den skønne kvinde med det flotte røde hår :) nogenlunde midt i billedet:

Resten af september måned kan I se både Hanne Hedegaard samt nogen andre kunstnere udstille og det er i den grad et besøg værd. Også selv om jeg er lidt partisk fordi Hanne er en god veninde :)

God fornøjelse!


torsdag den 1. september 2016

September konkurrence!

I denne måned kan du vinde noget vældig praktisk. Nemlig ting der har med vask at gøre.

Der er en pakke Neutral vaskepulver og en pakke med vaskeposer til de mere sarte stykker tøj. Der er endda forskellige størrelser i pakken af vaskeposer.

Du deltager ved at dele konkurrencen på din facebook profil.
Del dette link: 
http://livstegnfraummi.blogspot.dk/2016/09/september-konkurrence.html 

Eller via F knappen i bunden af bloggen hvor man kan linke direkte til FB.
 

Vinderen trækkes den 11. september 2016 og vil efterfølgende modtage sin præmie.

 Held og lykke :)

Boganmeldelse: "Knald og fald"!

Af: Nell Zink
243 sider.

Jeg skrev til forlaget og spurgte om jeg måtte bede om et anmeldereksemplar, da jeg syntes bogen lød spændende. Og jeg fik sørme et, så jeg må jo hellere kvittere med en anmeldelse :)
 
Bogen kan fås her: http://hrferdinand.dk/?boger=1365 
 
 
Vi er i 60erne. Og vi møder en kvinde, Peggy. Hun er lesbisk. Hun er boglig intelligent men også lettere naiv. Ung og vil gerne en hel masse med livet. 
Hun møder forfatteren Lee. Han er bøsse. Men de bliver alligevel gift. Og får børn.
 
Da det hele alligevel bliver for underligt og Lee ikke kan finde ud af at lade være at være utro tager Peggy det yngste barn, datteren Mireille, med sig. Rent ud sagt flygter de fra Lee for Peggy er bange for at Lee vil få hende indlagt på psykiatri hospital.
Peggy stjæler en død piges dåbsattest og går under jorden med Mireille, der efterfølgende vokser op som sort, selv om hun er lys, og nu under navnet Karen.
 
Lee har deres ældste barn, sønnen Byrdie. Og han leder længe efter sin kone og sin datter men uden held. Byrdie kan huske sin mor og sin søster, men der skal gå mange år før de møder hinanden igen.
 
Det sker ved et tilfælde at de to børn mødes på en skole da de er næsten voksne. Og grundet en retssag om stoffer som Byrdie bliver involveret i så finder de ud af hvem hinanden er og der kan ske en form for genforening i hele familien.
 
Der er fester, stoffer, sex, litterære henvisninger mm i denne bog. Og man mærker tydeligt at der er en løssluppen stemning der kendetegner tiden den skal være fra godt.
Man er som læser godt underholdt undervejs, men man håber også at det lykkes for Peggy at komme videre i livet og få et godt forhold til begge sine børn, selv om det virker svært.
 
Bogen mangler lidt korrekturlæsning i den sidste tredjedel, men det er ikke noget der skæmmer. Den er velskrevet og fangende fra side ét og siderne vender sig selv.
 
Det er klart en fordel hvis man kender lidt til forskellige større forfattere gennem tiden og en smule til historie, da der er en del ting i bogen som giver mest mening hvis man ikke er helt ny indenfor disse to områder. Men det gør den til gengæld også det mere interessant.
 
Det er helt sikkert en bog som jeg vil anbefale. 
En rigtig god roman med en spændende historie!