søndag den 31. december 2017

Farvel 2017, Goddag 2018!

Først og fremmest tak til alle der har fulgt bloggen hen over det sidste år (og længere). Og tak til alle der har deltaget i konkurrencer mm.
Det har været et år med mange forskellige oplevelser både privat og i forbindelse med bloggen. Mange gode bogoplevelser og stor tak til forlag, forfattere, Bogrummet, Kulturkongen m.fl. som har været med til at sørge for at jeg har haft nok læsestof.

Året har budt på alt fra en god lang mc sæson for Casper. 
Kyllinger i haven som i dag er reduceret til 4 høner, da mange af kyllingerne var haner og derfor blev slagtet og den anden dag måtte "mor"hønen lade livet da hun blev syg.
Bonnie der har nydt livet.
Nyt skur, med hjælp fra gode venner som lige kunne give Casper en hånd.
Ny (brugt) bil.
Og en masse breve til og fra pennevenner i ind og udland.

Der har ikke været meget nyt i min sag hos kommunen, men har dog haft hjemmebesøg af nogen forskellige instanser og i løbet af det næste år skulle vi gerne komme tanden videre en afslutning. Indtil videre bruger jeg en del tid på at være i gang med tredje forløb på smerteklinikken i Ringsted og rygholdet i Ugerløse. Og derfor er jeg heller ikke altid så social som jeg gerne ville være. Men dem der kender mig ved hvorfor og det betyder meget at de/i acceptere det.

Casper og jeg ser frem til et nyt år som blandt andet byder på en rund fødselsdag (Casper bliver 30 år til sommer), et weekendophold som vi har fået i gave og endnu ikke har fået brugt, en sommerhusferie og mange gode stunder med venner og familie.

Lidt billeder fra året skal der også være plads til: Rigtig godt nytår til alle!
Vi ses i 2018 :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar