torsdag den 12. november 2020

Boganmeldelse af: "Anal-fabeterne 1"!

 

Anmeldereksemplar modtaget fra forfatter Kai Riesendorf.

Erotik.

Forlaget: Books on Demand.

218 sider.

ISBN: 978-87-4302-707-2


Analfabeter er folk der ikke kan læse og skrive, men denne bog hedder Anal-fabeterne og handler om homoseksuelle og primært de mandlige af slagsen. Bogen er delt op i små noveller som alle er stærk erotiske på den ene eller den anden måde, men hvor omdrejningspunktet hver gang er analsex. Med det fine udtryk afføringskanalen, som jeg må indrømme at jeg blev en smule træt af at læse til sidst - da der er andre ord om denne kropsdel som jeg ganske enkelt syntes lyder bedre. Men det til side så er det en indføring (ja, kan godt se ironien) i hvordan man på flest forskellige måder kan komme frem til at pik i anus giver udløsning.

Det er samme hovedperson i alle noveller og man behøver ikke læse bogen ud i en køre, men kan sagtens udvælge sig enkelte noveller som man så læser for sig. Nogen er længere end andre og nogen er mere historiefyldte end andre.

Jeg er personlig ikke sart og har læst ting som omhandlede homoseksuelles sexakter før, men her skal selv jeg lige trække vejret ind imellem, for det er meget råt for usødet og heldigvis er det hele skrevet med en stor portion humor, så man sagtens kan blive underholdt alligevel undervejs.

Det er klart en bog for det voksne publikum og bogen tangere hen af hård porno på skrift.

Der er nogen få korrekturfejl undervejs, men intet der er skæmmende.

Man får også af vide at grunden til bogen er opstået er faktisk med baggrund i den blog der er af samme navn og at det er fordi der har været efterspørgsel på at få samlet de små noveller til et samlet værk. Med det i betragtning er det ganske vellykket.

Jeg indrømmer gerne at jeg nok ikke havde revet bogen ned af hylden selv, hvis ikke forfatteren havde kontaktet mig. Men det sagt så vil jeg sige at den faktisk er ganske finurlig og morsom. Og man får en slags tilhørsforhold til hovedpersonen, hvad enten man selv er homoseksuel eller ej. Og det er helt sikkert også et værk der kan rykke lidt ved ens grænser. Jeg er i samme ombæring nødt til at sige at bogen ikke er for alle og jeg vil primært mene den henvender sig til dem der enten selv er homoseksuelle og har stort fokus på det anale, eller til dem der er nysgerrige og gerne vil have en lidt hård erotisk oplevelse mens de stifter bekendtskab med værket.

Det bliver faktisk lidt interessant at se hvad der senere hen kommer af værker fra forfatteren af, for et potentiale i at skrive anderledes erotiske bøger, det har han helt sikkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar