lørdag den 10. september 2016

Tandrup water solutions!

Nu har vi i et stykke tid testet vandsparer system herhjemme og det vil jeg godt fortælle lidt mere om nu her hvor testen snart er slut.

T-Save hedder serien af produkter fra Tandrup water solutions. Du kan finde dem HER!

Vi har testet et bruser hoved, et hoved til vandhanen i køkkenet og et til vandhanen i badeværelset. Og vi er i den grad godt tilfreds.


Inden vi skiftede til disse produkter brugte vi i gennemsnit 2 kubikmeter vand om ugen. Efter vi har skiftet bruger vi i gennemsnit 1 kubikmeter om ugen og vi har altså ikke ændret vaner, kun hoveder på vandhanerne :)Vi vasker stadig mc og bil, vander diverse dyr, vasker tøj, drikker vand mm som altid. Og alligevel er der den besparelse på en hel kubikmeter pr. uge. Så det vil jo i længden faktisk halvere vores forbrug på et helt år hvilket i den grad både vil kunne mærkes på vandregningen men også på at man faktisk begynder at interessere sig for hvad man så ellers kan spare på i hjemmet.

Det har været spændende at teste og der er ingen tvivl om at vi ikke går tilbage til de gamle hoveder på vandhanerne for hvorfor bruge penge på det ekstra vand når man har fået en god løsning der samtidig hjælper en med at spare penge og ressourcer!

De tre ting vi har testet koster ca. 400 kr i indkøb, så det er ganske fornuftigt.

Så i vores øjne kan det i hvert fald godt betale sig at kigge lidt på om man måske har mulighed for at spare på vandet og spare penge på vandregningen. Og personligt vil jeg godt anbefale T-Save produkterne fra Tandrup!

Vi har jo kunnet og kan se at det virker!Ingen kommentarer:

Send en kommentar