tirsdag den 20. september 2016

Buzz buzz: Test af ansigtsmaske!

Jeg har via Buzzador fået lov at teste Garnier Moisture Bomb ansigtsmasker. Så det vil jeg fortælle lidt om her.

Masken pakkes ud og sættes på ansigtet og så fjerner man beskyttelsesfilmen på forsiden. Masken er kold og meget våd. Så våd at den næsten drypper. Der står ellers at man kan gå rundt med den og gøre de ting man plejer, men det er ikke korrekt.
Den er kold, våd og passer ikke helt til et almindeligt ansigt, så man får nemt en kant i øjet eller skal folde siderne fordi den er for stor hvilket gør den egner sig bedst til at ligge stille med. Men så får man til gengæld også en velfortjent pause fra dagligdagen.

Man pakker en maske ud der er ligesom et stykke tykt papir og så skal man fjerne filmen på forsiden. Det kan godt være lidt svært, men man kan tilpasse måden masken sidder bagefter, så det gør ikke så meget.

Det er enkelt pakninger som er nemme at have med at gøre og nemme at tage med sig hvis man skal på ferie eller andet. Så har man altid en mulighed for at kunne få et afbræk, hvis man kan finde et sted hvor man kan sidde/ligge i et kvarters tid mens man har masken på.
Maskerne koster ca. 20 kr. stykket og kan blandt andet fåes i Matas.
Det er en ganske fornuftig pris.

For det kan godt være masken er våd, kold og lidt svær at benytte i starten, men den gør virkelig det den skal.

Huden efterlades blød, kølig og lækker. Man bliver i den grad fugtet som den lover og man
kan lave sin egen fornemmelse af spaoplevelse i hjemmet når man benytter masken.
Samtidig er den genial hvis man er nogen stykker der holder "tøseaften".

Jeg kunne personligt godt finde på at benytte masken en anden gang, dog vil jeg sige at der er flere andre typer ansigtsmasker på markedet som jeg ligeså gerne vil bruge... Den skiller sig ikke nok ud.
Jo, den er nem at tage af igen og smide ud i forhold til de masker der skal vaskes af huden, men til gengæld er der flere crememasker som man faktisk kan gå rundt med, modsat denne som lidt kræver at man sidder stille.

Konklusionen på testen er at masken helt sikkert virker (man skal dog være opmærksom på om man kan tåle indholdet). Den fugter huden godt. Den er ok i pris. Men den er også meget kold, våd og lidt bøvlet at benytte, så det skal man lige være klar over.
Vil dog alligevel anbefale masken da man kommer rigtig langt med den og slipper for at skulle betale i dyre domme til en ansigtsbehandling hos en kosmetolog eller lign. :)

#TissueMask #MoistureBomb #Garnier

Ingen kommentarer:

Send en kommentar