fredag den 23. marts 2018

Anmeldelse af "Minimalistiske erotiske digte"!

Jeg har fået mulighed for at læse og anmelde en lille digtsamling for https://www.tellmeastorytoru.dk/
En digtsamling skrevet af Nete Krøll. Du kan finde og købe værket: HER!
Er blevet udgivet i dag.

Det er måske nok små digte man læser men på en måde er det et langt digt. Der er nemlig ikke den store opdeling og det hele er ret hurtigt læst. Værket er ikke så langt, men er til gengæld ret specielt at læse. Jeg ved stadig ikke om jeg rent personligt faktisk syntes det er genialt eller slet ikke fungere. For jeg blev aldrig rigtig fanget af det.
Det omhandler erotik og sex og forfatterens ønske eller ide om hvordan dette skal være, eller måske er i den situation hvor hun skriver det. Jeg bliver i tvivl og kan ikke rigtig finde ud af hvad det er hun vil med det. Men at det omhandler erotik er man ikke i tvivl om, og noget af det er meget direkte sprog. Det kunne måske egne sig godt til at læse op for en partner, hvis man ved ens partner tænder på erotiske tekster.

Værket er så kort at man sagtens kan kaste sig ud i det, selv hvis man ikke er vant til at læse erotiske digte. Men sproget og rytmen i det skrevne er lidt udfordrende, så man skal tillade sig selv at bruge tid for at forstå nuancerne i det.
Et anderledes erotisk værk.

Giv det en chance!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar