onsdag den 14. marts 2018

Filmanmeldelse: "A little something for your birthday"!

Romantik/komedie.
Hovedrolle: Sharon Stone.
Instruktør: Susan Walter.
1 time og 30 minutter.
Udkom på diverse streamingtjenester (Viaplay, Itunes, Googleplay m.fl.) 12. marts 2018.
http://www.sandrewmetronome.com/movie/little-something-birthday/

Så blev det tid til endnu en filmanmeldelse for http://www.sandrewmetronome.com/. Denne gang en film om Senna og hendes fødselsdage. Og jo der er flere af slagsen, da filmen springer fra år til år på selve dagen. Vi møder hendes veninde som virkelig vil hende alt godt og derfor også skubber lidt på når det handler om kærligheden. Vi møder hendes mor, som har det store ønske at se Senna blive gift.
Og vi møder en mand som Senna får et forhold til men alligevel ender de ikke med at blive gift, i hvert fald ikke til at starte med.

Det er en film der henvender sig til det lidt mere voksne publikum vil jeg mene, for personligt fandt jeg den enormt langtrukken, hvilket er lidt synd, for historien fejler virkelig ikke noget. Den rammer bare ikke mig.

Filmen handler om at finde kærligheden i en lidt sen alder og prøver på sin vis at beskrive hvor svært det kan være at have været single i lang tid, for så at skulle omstille sig til et liv med en partner. For er man i forholdet fordi man virkelig elsker hinanden eller er man det fordi man har fundet en der kan leve op til det alle forventer man bør have i et forhold?
Det er en film der er relevant i den forstand at vi har flere og flere singler i verden, men mange gemmer sig lidt og vil ikke erkende de faktisk er mere ensomme end de giver udtryk af. Og så handler den om håb. Håbet om at finde kærligheden. Et håb som vi nok alle kan sætte os ind i.

En sød men lang film som jeg er sikker på folk i alderen 45+ får meget mere ud af end jeg gjorde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar