torsdag den 19. januar 2017

Filmanmeldelse: "It´s already tomorrow in Hong Kong"!

Komedie/Romantik.
Udkommer 23. januar på diverse streaming tjenester som: Elisa, Itunes, Viaplay m. fl.
Instruktion og manuskript af: Emily Ting.

http://www.sandrewmetronome.com/movie/already-tomorrow-hong-kong/

Vi møder en hvid mand i Hong Kong, som lidt ved et tilfælde kommer til at hjælpe en kvinde fra USA - oprindeligt fra Kina - med at finde vej. Og så springer vi et år frem i tiden hvor de møder hinanden igen, da hun nu bor i landet i et år.
Vi følger dem en hel eftermiddag/aften og de snakker om deres kærester, deres jobs og deres fremtidsplaner... Men de ender vist også med at blive forelskede?

Filmen ender ret brat, men ærlig talt gør det ikke så meget, for hold nu op den er langtrukken. Undervejs sker der bare ikke rigtig nok og man mangler ligesom noget der gør at man kommer til at heppe på at de to finder sammen... Den er overfladisk, hvilket er rigtig synd, for den ligger egentlig op til mere. Selve historien kunne være rigtig fin, hvis man skar noget af længden væk, hvis man fx mødte hans kæreste eller hvis der rent faktisk skete noget mellem de to. Men det hele er meget diskret og ingen af dem vil rigtig erkende at de nok er skabt for hinanden.

Den minder lidt om filmen "I could never be your woman" men er bare ikke lige så sjov. Personligt mangler jeg den komiske del af filmen set i forhold til at den går under komedie. Eller også er jeg simpelthen ikke romantisk nok anlagt!

Må nok erkende dette ikke lige er en film efter min smag, men det skal da ikke afholde andre fra at give den en chance!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar