torsdag den 22. december 2016

Boganmeldelse: "Med alt betalt"!

Marianne Joensen.
282 sider.
Kan købes HER

Så fik jeg læst den anden bog som Marianne sendte til mig.
Det er en fortsættelse til "Kærlighed i indkøbskurven" og den starter næsten hvor den anden slutter. Men kan sagtens læses som enkeltstående bog.

Maria er taget med sine tvillingedøtre til Tyrkiet for at kigge på lejlighed. Egentlig vil hun slet ikke købe noget, men hun kender sin forsikringsmand ret godt og han får hende alligevel overtalt til at købe en.
Det trækker dog lidt ud med skøde og så videre, men Maria er ikke bekymret, hun stoler på at handlen er i orden.

Hjemme igen er hendes ene datter fuldstændig opslugt af muligheden   for snart at komme af sted igen, for hun mødte en gut i Tyrkiet som hun nu er blevet vildt forelsket i. En forelskelse som især Marias eksmand, pigernes far, er meget imod.

Desværre viser det sig at lejligheden slet ikke eksistere. At der er en mand som forsikringsmanden har arbejdet sammen med og at den mand har snydt og bedraget. Ikke at forsikringsmanden selv er meget bedre, men han mener selv han har handlet i god tro.
Maria er tosset. Hun går fuldstændig i selvsving for at finde ud af hvordan hun kan få sine penge tilbage. Hun ender med at svigte sine døtre, blive tvunget sygemeldt fra job og selv om venner og familie prøver at trænge igennem til hende, så kan hun slet ikke se andet for sig end at sagen skal have en ende og at det selvfølgelig skal være til hendes, og de andre der er blevet snydt, fordel.

Bliver sagen løst og får Maria så en lejlighed?
Vil hendes døtre tilgive hende?
Og hvad med kærlighedslivet som man også har fulgt med i?

Læs bogen og find ud af det :)

Bogen er velskrevet omend med ret lille skrift, så den er lige lidt sværere at læse end den første bog. Men det gør ikke så meget, for historien er fangende. Og når man så finder ud af at den er baseret på en virkelig hændelse så bliver bogen egentlig bare det mere interessant, for det er jo normalt kun sådan noget man hører om i medierne... Her kommer man tættere på den det går ud over, selv om karaktererne i bogen er opdigtede.
Der er et godt flow hele vejen i bogen og man er med Maria hele vejen og håber det bedste for hende. Så utrolig godt fortalt, det må man sige.

God fornøjelse hvis du kaster dig over en eller begge af Mariannes bøger. De er et bekendtskab værd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar