søndag den 28. august 2016

Fotoudstilling: "Bending the frame"!

Har i dag haft den store fornøjelse at anmelde en foto udstilling for Kulturkongen. Se min anmeldelse her!

Udstillingen omhandler forskellige ting der sker i verden. Både ting der er sket og ting der sker idag.

Vi kommer tæt på hverdagen på dødsgangen. Isolationen og hvad den gør ved et menneske. Og bliver præsenteret for deres sidste måltid.




Vi møder fordomme om homoseksualitet. Og der vises en film som omhandler bl.a. et homoseksuelt vielsesmål. Man forsøger at nedbryde nogen fordomme bl.a. ved hjælp af kristendom.


Vi bliver præsenteret for krigsveteraners liv når de er kommet hjem og ikke fungere som de gjorde førhen. Får et indblik i deres psykiske lidelser.


Og vi ser billeder taget med droner. Billeder der afspejler verden oppefra og som skal vise at selv om der er forskellige udgaver af liv så er vi alle mennesker og har de samme skygger.


Og så er der også meget personlige billeder. Bl.a. af tandproteser.

(Du kan læse billederne med teksterne ved at trykke på dem så du får hele billedet).


Alt dette og meget mere skal man benytte muligheden for at tage ind og se. For det er virkelig en udstilling med noget indhold. Både Casper og jeg gik derfra med hovedet fuld af indtryk. Man blev forarget, rørt, nysgerrig og fandt samtidig billeder, film og bøger vældig spændende. Så det er måske nok en hård udstilling fordi den viser alle de grimme sider af verden men den viser også at der er håb.

 Udstillingen finder sted på Fotografisk center i Kbh. Det koster 40 kr i entre. Udstillingen slutter den 23/10-2016 så du kan stadig nå ind og se den.

Og det kan kun anbefales at man ser den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar