fredag den 29. januar 2016

Boganmeldelse: "Datter af en massemorder"!

Virkelighedens verden.
Anne Marie West med Virginia Hill.
223 sider.
Udgivet i 1996
En otteårig bør ikke have viden om hvad sex er. En otteårig bør ikke kende til tæv, afstraffelse og lidelser. En otteårig burde lege med sine venner, glæde sig over livet og vokse op i tryghed.
Anne Marie blev voldtaget første gang som otteårig af hendes far og stedmoderen der hjalp til. Og hun har levet i en familie med voldsomme oplevelser der aldrig burde ske for noget barn.

Hendes far og stedmoder har slået adskillige personer ihjel og begravet i haven, under kælderen og andre steder. Disse mord kender Anne Marie dog intet til, før hun en dag bliver klar over at hendes rigtige mor og hendes søster er døde. 

Hun formår at stikke af som ung teenager og må hutle sig igennem i starten, blandt andet ved hjælp af sex. Hun har været vant til at blive solgt til mænd så hun kender ikke til anden måde at overleve på. Men hun kommer heldigvis ud på den rigtige side og får med tiden stablet et liv på benene, selv om hun bliver ramt af depressioner mm.
Hun får selv børn og selv om det virker underligt så holder hun kontakten til sin far ved lige, hun lader dog aldrig sine børn være alene med ham.
 
Hendes far bliver fængslet men begår selvmord, så den endelige dom over ham når han ikke at få og Anne Marie får derfor kun forløsning for det hele da hun er med til at få sin stedmoder dømt for sine handlinger.
 
Det er en barsk og forfærdelig bog. Den efterlader et kæmpe indtryk for man væmmes undervejs når man læser hvad Anne Marie og hendes søskende har været udsat for. Man bliver ked af det men man bliver også fyldt med håb da Anne Marie stikker af hjemmefra, for man ønsker jo virkelig at hun skal få et bedre liv.
 
En hård bog, som dog er værd at læse, i sær hvis man i forvejen er til Virkelighedens verdens bøger.
.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar