fredag den 21. november 2014

Boganmeldelse: "Skorpionen"!

Julia og Derek Parker
61 sider 
G.E.C gads forlag



Denne er blot en i en serie om alle 12 stjernetegn. 
 
Jeg har valgt at læse denne først og fremmest fordi det 
er mit eget stjernetegn den omhandler. 
Og jeg syntes det er fascinerende så meget man
kan sige om en person ud fra dets fødselstidspunkt.
 
Bogen er flot illustreret, der er billeder og små tekster der fortæller om ting som man mener at kunne forbinde med det at være skorpion og man får forklaret hvad ens månetegn er, der skal man dog selv lave en lille beregning bagerst i bogen.

Der står om myter og sagn som blandt andet omhandler de stjernebilleder man ser på himlen og der står om den symbolik som mange skorpioner er dybt betaget af. Man får beskrevet tegnet som et vandtegn der er fast og sætter sig livsmål.

Man hører om tegnets seksuelle sider og om de helbredsmæssige sider og ikke mindst om forholdet til sit hjem, sin base og det parforhold man nu engang kommer ind i. Nogen skorpioner er meget besidderiske, nogen er meget jaloux, nogen er utroligt økonomisk interesserede og nogen er en god blanding af det hele og lidt til.

Denne bog beskriver ganske fint de overordnede ting ved skorpion tegnet, skal man i dybden med det skal man nok andre steder hen. Men har man lyst til at lære lidt om alle stjernetegnene så er denne serie et godt sted at starte, omend det er lidt svært at få fat i bøgerne i dag desværre.

Sidst men ikke mindst er det en meget dekorativ serie at have stående, så selv om man måske ikke er så astrologisk interesseret, så kan serien blot være en fryd for øjet at have stående i sin bogreol.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar