mandag den 18. august 2014

Boganmeldelse: "Vilde veje"!

- En gigolo fortæller.
Forfatter: Heidi Korsgaard.
Virkelighedens verden.
285 sider.

Just a gigolo, everywhere I go.... I ain´t got nobody...
Mon ikke mange af os har hørt den sang?

Johnny eller Lars som han kalder sig når han tager ud til diverse kvinder og par.
Det er kommet igang rimelig sent, men han startede egentlig som en knægt der vokser op i et miljø der er rimelig følelseskoldt. Hans mor har skiftende partnere, han kommer allerede som barn/teenager ud i en kriminel løbebane og han har svært ved at stole på andre. Han er så vant til at folk svigter ham på et tidspunkt at han altid har en facade oppe.

Han bliver en succesfuld forretningsmand, vælter sig i penge, kvinder og dyre biler men hans personlige kærlighedsliv og hans indre dæmoner gir ham kun negativ kamp hele vejen igennem.

En dag hvor hans gæld har hobet sig op grundet konkurs mm. kaster han sig ud i den verden hvor det er kvinderne der betaler for hans selskab.
Det fører til at han bliver opdaget og mister sit job da han bliver afsløret af en journalist der ikke helt havde lavet den artikel og det interview som Johnny ellers havde håbet på.

Johnny har levet et liv på kanten, været heldig at komme igennem et liv fyldt med vold, svigt og svimlende mængder penge. Idag forsøger han at rette op på sig selv og prøver at lære at der er nogen man kan stole på. Og drømmen om den eneste ene er holdt ved lige. Om han finder hende melder historien intet om. Men hvem ved måske en dag han vil give en fortsættelse :)

Nem og letlæselig bog og kan anbefales, især hvis man tror at det kun er de lavere sociale klasser der kan kæmpe sådan for sit liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar