onsdag den 17. september 2014

30 dages udfordring: dag 29 + Boganmeldelse: "Hvid Nerie"!

Dagen outfit skal jeg idag vise frem :) jamen ok... værsgod... Grå lange cowboybukser og hvid skjorte. Har smøget det ene bukseben op så man kan se jeg har en ankelstøvle med kilehæl på.
Støvlerne er af mærket Vagabond, bukserne er af mærket Kombi og skjorten er af mærket Malou.
Og så har jeg lilla strømper på med striber :)

Og så en boganmeldelse....
Jeg har været lidt tid om at læse denne bog, ikke fordi den er kedelig, for det er den ikke, men har ikke haft så meget ro omkring mig.

Bogen er skrevet af Janet Fitch og er på 373 sider. Forlaget Viva.

Den handler om en digter og hendes datter.
 Datteren ender i pleje da moderen bliver fængslet for mord.
I plejesystemet vokser Astrid  op hos forskellige familier. Nogen bedre end andre.

I den ene familie ender Astrid med at falde for manden i huset til trods for hun kun er 14 år. Det splitter familien helt ad og Astrid kommer videre til en ny familie efter at være blevet skudt af den jaloux plejemoder.

I en anden familie bliver Astrid og de andre plejebørn sultet.

I den plejefamilie hvor Astrid falder bedst til begår plejemoderen til sidst selvmord bl.a. fordi hun er psykisk ustabil men også fordi Astrids mor manipulere med hele situationen.

Astrid vælger på et tidspunkt sin mor fra. Moderen manipulere for meget, lyver og selv den dag hvor hun har brug for Astrids hjælp i sin retssag går tingene ikke helt glat. Men Astrid slipper ud af bindingen til sin mor og ender selv med at leve som kunstner. Hendes mor ender med at blive frikendt til stor begejstring for hendes fans og lever tilsyneladende videre uden at bekymre sig videre om Astrid. Astrid ved at hendes mor er skyldig men vælger at cutte al kontakt og man forlader Astrid i Berlin hvor hun er sammen med en sød fyr.
Astrid ved godt hvor hun egentlig hører til og det trækker i hende at vende hjem, men hun vælger at følge sit hjerte, så i bund og grund har hun måske nok været meget igennem, men hun kommer ud på den rigtige side!

Kan virkelig anbefales at læse. Eller se som film... Der er titlen "White Oleander" og selv om film aldrig kan hamle helt op med de bøger de er baseret på, så er denne en der er værd at se!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar