fredag den 14. juni 2024

Boganmeldelse af: "Sommernat"!

Reklame.

Anmeldereksemplar modtaget fra forlaget 2 feet Entertainment.
Forfattere: Mette Sejrbo og Philippa Phi.
Novellesamling/Erotik.
150 sider.
Udgivet 2024.
ISBN 978-87-7994-807-5

Tre noveller omhandlende erotiske møder. De er ret forskellige men har det seksuelle udtryk til fælles.
Det er nedtonet i forhold til de mange bøger der de senere år, er kommet frem, da dette er mere blidt og handler mere om almindelig sex, frem for BDSM med videre. Og det klæder bogen at være delt op i de tre noveller. For selvom der er noget forførende og hedt i hver historie, så er der også en fantasi bag. Det er så jordnært at alle scenarier ville være tænkeligt mulige omend i første novelle er chancen for at møde en rig kvinde der forfører en måske lidt på spidsen. Men det må kommende læsere selv vurdere.

Til gengæld er der en lille kritik at give, for der er særligt i første novelle behov for en ekstra korrektur læsning. Gælder også i de andre to, men ikke helt på samme måde. Og det er lidt ærgerligt fordi det forstyrrer læsningen en smule. 
Men kan man se bort fra det og blot lade sig suge ind i det sensuelle univers, så kan man få en hel del ud af at læse denne bog.

Det er ikke hardcore eller specielt voldsomt, men derfor skal man ikke lade sig narre, da selve akterne beskrives meget detaljeret. Så man skal samtidig ikke være sart i forhold til seksuelle udtryk, ord med mere.

Sidste novelle snakker ind i et samfundsmæssigt problem, for der er stadig nogen for hvem sex og forhold er tabu. Er tvangs påført eller simpelthen blot er en del af at nogen vokser op i en familie med bestemte forventninger. Og derfor er den novelle værd at fremhæve, da den har sit eget udtryk, og samtidig formår at gøre hele den seksuelle oplevelse mindre skamfuld.

Alle tre noveller har et islæt af noget som man kan lære af. Den første at man nogen gange skal prøve nye ting uden at stille spørgsmål. Den anden at alder ikke er afgørende, og så den tredje, som er med til at nedbryde skamfølelse.

En anbefaling værd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar