tirsdag den 8. november 2022

Underlige ting som du måske/måske ikke ved!

De fleste mennesker kan ikke nå spidsen af deres lillefinger med spidsen af pegefingeren på samme hånd.

Grunden til der er en lille lomme eller åbning i de to lag stof i bunden af kvinders trusser, er at man i sin tid designede det sådan med tanke på at der kunne opbevares et ekstra bind (at det så er ukomfortabelt og langt fra praktisk var der ingen der tænkte over).

Smudsomslag fra ældre bøger passer godt som bogbind på små nyere bøger, kladdehæfter og notesbøger. 

Bogorme - som mig - findes reelt ikke, for en bogorm er reelt et insekt som lever af mikroskopisk mug i gamle bøger og derfor spiser huller i bøgerne.

Der findes en by i verden med en population på 1 indbygger. En kvinde som er borgmester, bartender og bibliotekar. Byen hedder Monowi og ligger i USA. Om det stadig er sådan vides ikke med sikkerhed, men det passede i 2010.

Da sne er skabt af is så menes det at være et mineral. Men vand er ikke et mineral.

Tis fra pingviner udgør 3 procent af isen på Antarktis gletsjere.

Den gennemsnitlige kvinde spiser ca. 3kg læbestift i sit liv. 

De fleste kvinder bruger op til 1 år af deres samlede liv, på at beslutte hvilket tøj de vil have på. 

Man ved at bananer er krumme fordi de strækker sig mod solen. Agurken er en anden snak - det er nemlig en slyngplante. (Hvorfor er det nu lige at dem vi køber så skal være lige?)!

Hvis du er nået hertil, så håber jeg du hyggede dig med disse små informationer. Du er velkommen til at komme med flere oplysninger i kommentarfeltet, hvis du har andre underlige facts du syntes vi bør kende. Tak for din tid :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar