onsdag den 4. maj 2022

Boganmeldelse af: "Lawrence & Jack"!


 Anmeldereksemplar modtaget fra forlaget Horizon Publish LTD.

Forfatter: Frederik Jensen.

Ungdomsroman/Uhygge.

161 sider.

ISBN:9788797244081

 

Det er lidt som at komme ind i en ældre krimifilm. Stemningen er derefter men der er også noget hyggeligt over det. Og man bliver straks fanget af måden bogen er skrevet på.

Handler om en detektiv som har speciale i overnaturlige ting og hans gode ven der er på besøg samt hans husholderske. Og nu skal de hjælpe med at opklare et mord. En mand er blevet dræbt af en levende statue, men statuer kan jo ikke pludselig blive levende, så hvordan hænger det sammen? 

Der er et gammelt nedbrændt børnehjem som den afdøde har relation til og hans gravide kone, som også har relation dertil. Det viser sig at der er noget uafklaret fra da de var børn, og det er en ondskab der nu er sluppet løs og som ikke helmer før alle der havde med børnehjemmet at gøre er slået ihjel.

Her er spøgelser, selvmordsforsøg, fortidens barske minder og samtidig er her en historie om venskab, om børn der blev kuet og om overlevelse. Så her er virkelig meget pakket sammen på ret få sider. Men det fungere. Man er opslugt og man gyser lidt undervejs. Og det er i hvert fald ikke en bog for sarte unge som nemt får mareridt. Men det er til gengæld en virkelig god historie og man er godt underholdt. Særligt hvis man er til historier med overnaturlige hændelser, uhyggelig stemning og et tvist med nogen rumvæsner.

En anbefalelsesværdig bog, som ser ret så tilforladelig ud på forsiden, men som rummer meget mere end man tror indeni.

Det er et virkelig godt plot og man overraskes undervejs. Velskrevet og personligt ser jeg frem til med tiden at læse andet fra forfatterens hånd. Flot debut.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar