onsdag den 23. maj 2018

Boganmeldelse: "Williams mor får en ny kæreste".

Kan købes: HER!
Klaus Frederiksen
Mellemgaard
34 sider
Udgivet 2018

Bogen handler om at mor har fået en ny kæreste. Og William gør sig mange tanker om det hele. Skal han nu have en ny eller en ekstra far? Skal manden bo hos dem? Kan mor nu bedre lide sin nye kæreste end William og hans lillesøster? Hvad syntes lillesøster om den nye kæreste? Er den nye kæreste overhovedet en der ved noget om børn, han jo ikke selv nogen? Skal den nye kæreste og mor nu have barn sammen?

Det er svært for William og han forestiller sig alle mulige ting. Men han syntes nu alligevel at den nye kæreste er rigtig flink og William er glad for at der endelig er en som gider spille fodbold med ham, for det gider mor og lillesøster ikke. William stiller spørgsmål til sin mor og hun er glad for han spørger, for det er bedre at han spørger end at han går og forestiller sig en hel masse. Det bliver hurtigt en vane at den nye kæreste er til stede og William er glad for at se at mor er glad.

En rigtig fin bog som fortæller om en problemstilling som rigtig mange familier i dag kan genkende. Hvordan introducere man lige en ny kæreste når mor og far er blevet skilt?
Bogen er fint illustreret og man kan passende bruge bogen til hjælp når man skal forklare et barn der ikke er så stort om hvad det betyder at der kommer en ny person ind i familien. Samtidig kan barnet farvelægge illustrationerne, hvilket er en rigtig god detalje.
Så det er helt klart en bog der kan anbefales herfra :)
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar