fredag den 2. februar 2018

Boganmeldelse: "Gadelygter//Birketræer"!

Tobias Larsen
Copenhagen Storytellers
85 sider
Udgives 15. februar 2018
Kan købes (forudbestilles): HER

Jeg har fået lov at anmelde denne digtsamling.
Har tidligere læst og anmeldt Tobias Larsens debut digtsamling "Undervejs". Den anmeldelse kan du se lige her:http://livstegnfraummi.blogspot.dk/2016/08/boganmeldelse-undervejs.html

Nu har Tobias så igen kreeret en digtsamling og selv om jeg var begejstret for hans debut så er jeg også ret begejstret for denne bog. 
Dog på en helt anden måde. For de her digte er nærmest strofer der smides i hovedet på en. Der er rytme og energi. Der er følelser, frustrationer og samfundsproblemer. Der er menneskelige træk og rim. Det er i den grad digte som man ikke lige lægger fra sig og som efterlader et indtryk.

Samtidig var det svært at lægge bogen til side før jeg havde læst den færdig, for selv om man kan dele digtene op, så hænger de på deres egen måde sammen. Og helheden giver et godt flow. Der er mening bag og man kan mærke at Tobias har noget at fortælle. På hans helt egen måde.

Det er en digtsamling som jeg vil mene de fleste kan få noget ud af at læse. Hvad enten man er vant til at læse poesi eller ej. For man kommer ret tæt på Tobias og hans væsen. Hans måder at opfatte verden på og det er både underholdende og tankevækkende. Så digtene i denne bog henvender sig til et ret bredt publikum, hvilket Tobias skal have stor ros for.

Jeg ser personligt frem til at læse mere fra hans hånd med tiden, for han har en spændende måde at udtrykke sig på.

Giv digtsamlingen en chance, du vil ikke fortryde det! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar