torsdag den 16. februar 2017

Filmanmeldelse: "Beta test"!


Udkommer 27. februar. 2017
1 time og 28 minutter
Action/Sci-fi/Thriller
Hovedroller: Manu Bennett, Larenz Tate og Linden Ashby
Instruktør: Nicholas Gyeney

Tænk hvis man kunne styre et andet menneske. Hvis man kunne sidde med en controller og spille et spil som first person shooter, men personen i den anden ende rent faktisk er en virkelig person.
Vi møder en gamer der tester nye spil og han kommer nu til at teste et spil der viser sig netop at være sådan. Han opdager det hurtigt for da han vil tage en pause hører han i nyhederne at det han netop har gjort i spillet rent faktisk er sket. Men hvordan er det muligt, hvorfor skal han nu være med til at myrde andre og hvad foregår der egentlig?
Manden i spillet, Orson Creed, har selv opfundet denne mulighed men ville helst have det kunne benyttes til militær brug. Da hans kone bliver holdt fanget og han nu er blevet en figur i et virkeligt spil kan han ikke bare gøre som han selv vil, så heldigvis for ham er Gameren en som er så dygtig at de to kan hjælpes ad.

Det er en skræmmende virkelighed man her bliver vidne til. Og har man bare lidt kendskab til nogen der spiller konsol og pcspil så er det underligt at tænke på at der rent faktisk er nogen der kan få disse ideer. For heldigvis er der også mange ting som gør filmen absolut ikke er realistisk. 
Men den fanger fra start og man håber på det bedste for både Orson Creed og Gameren.
Filmen minder lidt om "Gamer" - actionfilm fra 2009 men med en noget anden vinkel.

En film som helt sikkert kan anbefales herfra!









Ingen kommentarer:

Send en kommentar