torsdag den 17. november 2016

Boganmeldelse: "Bjørn på Bamsehospitalet"!

FADL´s forlag
Rosa Gjerluff Nyholm og Elisabeth Gjerluff Nielsen
Illustrationer: Zarah Juul

Bogen kan købes HER! 
 
 Bjørn kommer med på genbrugsstationen, da hans forældre har ryddet godt op. Der finder han en bamse som er gået i stykker. Han tager bamsen med hjem og prøver at gøre den rask ved at servere snacks og putte den under en dyne. Men bamsen har ondt i armen og det går op for Bjørn at den nok skal en tur på bamsehospitalet.
Han tager bamsen med sig og da de når bamsehospitalet skal de sidde lidt i venteværelset. Her møder de andre som også fejler forskellige ting, eller blot er der til undersøgelse. Blandt andet møder han tvillingerne der skal vaccineres - og det skal gøre med en nål. Giraffen der har slugt en mobiltelefon. Tusindbenet med 900 krykker og en dinosaurus med vokseværk.
Bamsen kommer ind og får ordnet sin arm samt fikset det manglende øje og kan gå derfra i fin og rask tilstand igen.
Og Bjørn har fået en god ven.

En rigtig sød børnebog der virkelig på bedste vis forklarer om hvad der sker når man skal på hospitalet. Viser med flotte illustrationer hvordan de forskellige dyr bliver behandlet og er rigtig god at læse både højt for sine børn, men også fin at lade børn der selv læser kigge i den.

Den er enkel at gå til og selv som voksen er den hyggelig at give sig i kast med.
En børnebog med et vigtigt fokus, som helt sikkert kan anbefales at så mange som muligt får vist deres barn.

"Bamsehospitalet" er et landsdækkende projekt. Med fokus på at lære børn hvad der foregår på et hospital, forklare at det ikke er farlig tog vise/fortælle om hverdagens uheld og hvad man gør ved dem når man kommer ind og skal have hjælp.
En del af foreningen International Medical Cooperation Committee, der laver frivilligt sundhedsfremmende arbejde.

Tak for at jeg fik lov at anmelde denne børnebog!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar