søndag den 28. februar 2016

Boganmeldelse: "Pulsens koordinater"!

Jeg havde jo fornøjelsen af at interviewe forfatter Nanna Lundgaard Arbøl forleden. Se det indlæg her!

Og jeg har også fået lov at læse hendes digtsamling og den vil jeg skrive om her...

108 sider
Udgivet af Copenhagen Storytellers og bogen kan købes her: http://copenhagenstorytellers.dk/produkt/pulsens-koordinater/

Digtene er skrevet ud fra vejnavne i København og det er klart at hvis man kender stederne lidt så kan man måske få lidt mere ud af teksterne. Men ikke desto mindre er der god sammenhæng i digtene, stederne og budskaberne.

Digtene kan læses enkeltvis eller ud i et. Og beskriver livets forsider og bagsider ganske fint. Man får en ide om hvem forfatteren bag ordene er og man er ikke i tvivl om at hun har noget på hjertet.

Sproget er ungt og sprødt, nemt at forstå og kan alligevel tolkes på flere måder, hvilket er rigtig fint for læseren. Man bliver suget ind i et verdensbillede som man selv kan være med til at forme hvis man tolker digtene ud fra sig selv og sine egne erfaringer.

Det er måske ikke digte som mange lige ville kaste sig over, men her får man faktisk en mulighed for at læse digte i en udgave som alle på den ene eller den anden måde vil kunne få noget ud af.

Selve digtene er skrevet med et udgangspunkt i en kvinde med et knust hjerte og det gir rigtig fin mening når man læser bogen. Der vil helt sikkert være ting man kan genkende rent personligt i forhold til kærlighed og kærestesorger, og livet generelt.

En fin digtsamling der fortjener at blive lagt mærke til. Og en forfatter som jeg i hvert fald helt personligt gerne vil høre mere fra.

En digtsamling der klart kan anbefales!


-------------------------------------------------------------------------------------

Husk også at tjekke mit sidste indlæg ud, hvor du kan være heldig at modtage chokolade: Indlæg nr 200

Ingen kommentarer:

Send en kommentar