fredag den 3. april 2015

King tester foder - slutrapport.

#10UgersUdfordringen

Ja King er nu næsten 100% tilbage på sit almindelige foder og hans mave er begyndt at virke ok igen. Han havde altså ingen glæde af Hill´s foderet overhovedet.

Det har været udfordrende at teste foderet både fordi vi ikke selv nogensinde ville have købt den type foder men også fordi vi kunne se at King ikke trivedes imens testen stod på.

Hans slut vægt (startede testen med en vægt på knap 44 kg typisk efter vinter) er på 43,8 kg med andre ord han har ikke tabt sig synderligt... altså rent vægtmæssigt.
For man kan jo tydeligt se på ham at hans ribben er mere tydelige, han fælder mere og han kom af med meget mere, så der er omfordelt noget vægt og det han så reelt har tabt er desværre muskelmasse, hvilket ikke er så godt til en hund i hans alder.

Desuden plejer hans normalvægt at være ca 40 kg når han har smidt sine få kilo efter hver vinter. Men det er jo så ikke sket denne gang. Til gengæld ændre det sig nu her hvor han er på normal foder igen, så han kan komme til at se pæn ud igen, ikke fælde lige så meget, samt fungere bedre.

Han er jo en ældre hund og i det hele taget kan vi godt mærke på ham at han ikke er en hvalp mere. Og han skal heller ikke igennem flere typer tests, men vi er glade for at kunne være med til at bidrage til en undersøgelse af om Hill´s foderet var godt eller dårligt.
Vores erfaring er ikke god, men er da spændt på om andre der har testet foder har haft samme oplevelse?

Vi er færdige med testen, og selv om den ikke kom til at vare alle ti uger, så har vi jo i hvert fald fundet ud af hvad vores vaps trives bedst med.

Tak til jer der har fulgt med undervejs for indput mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar