mandag den 30. marts 2015

King - tester foder - tredje del!

#10UgersUdfordringen 

Vi har absolut ikke været vildt begejstrede som i nok allerede kunne forstå sidst jeg skrev herinde om
 testen.

Og her den resterende periode får han en blanding af sit gamle foder og det testfoder fra Hill´s, så han kan vænne sig til at få rigtig mad igen og så han kan komme til at trives igen. For han har ikke været velfungerende på Hill´s foderet desværre.

Jeg venter til min slutrapport med at fortælle præcis hvor meget han har tabt sig, men jeg vil godt lige ligge to billeder ind af King.
Et fra før han startede testen hvor han er de der få kilo overvægtig (typisk vintertid) og et fra her undervejs hvor man tydeligt kan se hans vægttab.
Og husk nu på han er en stor hund, blanding af Grand danois og dalmatiner.

På ca 6 uger er dette forandringen:

Før:

Efter:
Læg især mærke til at han er helt indsunken ved hoftepartiet bagtil. Pyt med at man kan se hans ribben, for det er som sådan ikke unaturligt, men de er dog mere tydelige end normalt. Og det er altså efter forholdsvis kort tid, for man kan ikke sige at en 6 ugers tid er noget særligt. Men det er virkelig hurtigt at han har tabt sig. Men vil som sagt gemme det til min slutrapport med at fortælle præcis hvor meget han har smidt.

Og så vil jeg glæde mig over at han nu er ved at være sig selv igen, nu hvor han får mest af sin almindelige mad. King blev 10 år gammel her i marts måned, og en gammel hund har brug for at være normal vægtig og få smurt leddene.

Kan da bestemt godt se at Hill´s foderet virker til at hunden kan få smidt de få overflødige kilo, men hvis det skal være på bekostning af hans helbred fordi det går for stærkt så er jeg ikke fan.

Så vi kommer ikke til at blive faste kunder hos Hill´s men vi vender fluks tilbage til fast fodring med det foder han normalt fik og har fået igennem længere tid. Og kan også tilføje at der hvor vi køber foder normalt der sagde de nærmest med det samme at vi skulle være opmærksom på King nu når vi prøvede dette Hill´s foder, for det havde de bestemt ikke gode erfaringer med. Man kan så sige at det vil alle sige der sælger et andet mærke... tja måske, men nu har vi jo fået syn for sagen og det måtte King så ligge krop til.

King skal ikke fremover være med i tests, for det er ikke normalt noget vi går ind for at man udsætter dyr for på nogen måde, men vi håber at det kan gøre firmaer og producenter opmærksomme på at ikke alle hunde har lige godt af bestemte slags foder. Samt at andre hundeejere vil huske at gå efter det de kan se deres hund trives på og ikke bare kigger på mærke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar