søndag den 6. marts 2022

Boganmeldelse af: "S, P eller K - Hvide løgne og nøgne sandheder"!

Fandt bogen i en loppebiks.
Forfatter: Cathy Hopkins.
Forlag: Gyldendal.
184 sider.
Udgivet i 2007.
ISBN: 978-87-00-77069-0

Første bind i serien S, P eller K.
Cat er kæreste med Squidge og har været det nærmest altid. Hun vil nu gerne slå op for hun føler de er mere som bror og søster, og hvem har lyst til at være kæreste med sin bror? Men hun syntes det er svært at få det sagt. Og så hun samtidig ret vild med Ollie, men det er hendes bedste veninde også, så hun skal ikke risikerer deres venskab. Men hvad gør man så når Ollie viser sig at være interesseret i hende og ikke i hendes veninde? 
Ollis søster begynder i Cats klasse og de bliver veninder. Så det under Cat meget at hendes bedste veninde og hende selv ikke bliver inviteret til den fest som Ollies forældre holder. Det viser sig dog at det blot er fordi invitationerne er forsinkede. Men til festen er Ollie også med og det går galt for Cat da hendes veninde der at Ollie og Cat kysser...

Åh den teenage kærlighed er altså ikke nem. Og det flyver til højre og venstre med løgne, sandheder, venskaber og ikke mindst hormoner.

Det er ganske underholdende og man behøver ikke tænke så meget. Man kan læne sig tilbage og blot nyde bogens indhold mens man husker hvordan det var at være teenager selv. Det fungere godt og man får et godt afbræk fra hverdagen når man kaster sig over denne bog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar