onsdag den 10. februar 2021

Boganmeldelse af: "Den lilla regnbuefortælling om Vid og Vidne"!

 

Anmeldereksemplar modtaget fra forfatter Ane Azalea Gildberg.

Illustrationer: Susanne Wermer Boge.

Børnebog/Serie.

24 sider.

ISBN: 978-87-92834-05-8

Dette er blot en af flere bøger i regnbueserien. Regnbueserien er børnebøger henvendt til mindre børn som højtlæsning, større børn der læser selv men også voksne som vil forstå den alternative verden lidt bedre set fra børns vinkel.

I denne bog møder vi Vid og Vidne. Vidne kan kommunikere med engle. Det bliver hun drillet lidt med og Vid tror da heller ikke på engle. Men han er alligevel fascineret over at Vidne kan sidde stille i lang tid af gangen og bare være til. En dag hvor Vid strejfer omkring glemmer han alt om tiden og kan ikke finde hjem da det først bliver mørkt. Han kommer til skade og nu håber han at Vidne måske kan hjælpe, selv om hun jo ikke aner hvor han er. Kan Vidne det og lære Vid at sidde stille fremover?

Det er en sød historie og smukt illustreret. Der er mange gode detaljer i historien og den er nem at få til selv for de mindste. For man kan sagtens forestille sig universet, karaktererne og der er samtidig noget at lære. Så en fin lille historie som kan lidt af det hele.

Om man så personligt tror på de mere alternative sider af livet er jo op til en selv, men her serveres det på en måde, så alle kan være med, og så man bliver nysgerrig fordi det er nemt at relatere til. For eksempel lærer man i denne bog at det er sundt at komme ned i gear og at man skal lytte til sin indre stemme ind imellem, for den kan nogen gange guide en uden man normalt ville tænke over det.

God fornøjelse :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar