onsdag den 18. oktober 2017

Anmeldelse af en kort novelle!

"Broer" af Ida Scharla Løjmand.
Den kan findes lige HER!

En lille historie om en mand der hjælper en flygtning med at komme til Malmø. Det irritere ham dog at flygtningen vist ikke har en billet. Flygtningen forsvinder nemlig da kontrolløren kommer. Flygtningen kan ikke rigtig snakke med hovedpersonen og de få gloser på engelsk får hovedpersonen heller ikke meget ud af at benytte. Men da de ender i Malmø er "Thank you" alligevel meget hjertevarmt og velment fra flygtningens side. Og vores hovedperson kan nu tage hjem med pizza til sin familie...

En fin lille historie som rammer noget meget aktuelt. Og giver også en lidt at fundere over. For ville man selv hjælpe en flygtning videre? Ved man reelt om det er en flygtning? Der er altså noget moralsk og dermed tankevækkende over denne historie, for en ting er at hjælpe et andet menneske. Men et menneske man ikke ved hvad har af intentioner, er man villig til at hjælpe det menneske på lige fod med andre?

Historien er hurtigt læst og det enkle udtryk på de få sider gør det nemt at komme igennem. Der er godt flow i historien, selv om det måske ikke er banebrydende litteratur vi her har med at gøre.

Læs den, for så tror jeg nemlig de fleste vil mene det er en forfatter og en fortælling der har noget at byde på! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar