torsdag den 11. maj 2017

FIlmanmeldelse: "Voice from the stone"!


Drama/Thriller.
Instruktør: Eric D. Howell.
1 time og 35 minutter.
Er udkommet på diverse streaming medier i DK og Norden 8. maj 2017. 

Filmen handler om en dreng der, efter at hans mor er død af sygdom, holder op med at tale. Hans far hyrer derfor Verena som skulle have en særlig evne med børn. Hun er vant til at hjælpe et barn med problemer og når problemerne er løst rejser hun videre til den næste familie. Da hun flytter ind her er hun i starten ved at give op, for hun opfatter drengen som mere syg end hvad hun er i stand til at tage sig af. Blandt andet opdage hun at drengen hører stemmer gennem væggene. Hun ender dog med at blive og forsøge at hjælpe ham videre. Men da hun selv begynder at høre de samme stemmer indser hun at hun måske har en helt anden opgave at udføre for drengen....

Drengens far arbejder som skulptør og han tillader sig at benytte muligheden i at have Verena ansat til at få en model der kan sidde i stedet for hans afdøde kone. Men er det virkelig så nemt at give slip på sin fortid?

Ender Verena med at blive? Kommer drengen til at tale igen?
Det og mere til vil jeg lade andre finde ud af selv.

Det er en virkelig god film, der dog virker lidt tung og creepy i starten, men som hurtigt fanger en fordi man bliver nysgerrig.
Der er noget overnaturligt og lidt uhyggeligt over hele stemningen men det gør faktisk bare historien det bedre. Det er ikke en gyser, nærmere en skæbnefortælling som det klart er værd at se.
Jeg kom sådan til at tænke på filmen "The sixth sence" selv om de på mange måder slet ikke minder om hinanden, så er der lidt samme stemning over dem.

Kunne godt finde på at se filmen igen, så kan derfor konkludere at jeg også godt kan anbefale den til andre :)
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar