søndag den 2. april 2017

Filmanmeldelse: "Kids in love"!

Drama/Romantik
1 time og 27 minutter
Instruktør: Chris Foggin
Udgives på diverse streamingtjenester 3-4-2017

En sød film om det at være ung og ubeslutsom. Livet er kun lige startet og de her unge mennesker skal finde et ståsted i livet, som skal lede til en fremtid.
Vi møder Jack som skal ud og rejse med sin bedste ven, men da han møder en pige som har en flok venner der lever noget mere frit ombestemmer han sig og vil hellere prøve at se hvad de kan lære ham. Jack stikker af hjemmefra, da han ikke vil følge den vej hans far diktere. 
Det leder ham ind i et drama for han forelsker sig i pigen og hun er allerede optaget. Men hendes kæreste viser sig at være en halvskidt fyr og alligevel er det ham hun vælger at blive hos. Jack kan ikke rigtig forstå hvorfor hun gør de ting hun gør, men han finder i hvert fald ud af hvad han selv vil til sidst og måske især hvad han ikke vil.

Det er en film som godt kan virke langtrukken, men den afspejler ret godt hvor svært det er at være ung idag. Man har så mange muligheder at det er nemt at blive forvirret. Der er samtidig en masse forventninger til en og man skal virkelig turde stå ved sig selv for ikke at skuffe nogen.
Det er også en film med virkelig god musik, hvilket fangede ret godt fra start af.
Filmen minder lidt om "Life just is" fra 2012. Det med at skal finde sin egen vej i livet.
At man samtidig bliver fint underholdt undervejs er jo kun et plus.

Alt i alt en film som, hvis man selv er ung eller kender unge mennesker, klart er værd at stifte bekendtskab med.

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar