torsdag den 5. maj 2016

Boganmeldelse: "Ærbar nøgenhed"!

Jeg er blevet kontaktet af forfatteren bag e-bogen "Ærbar nøgenhed". Han ville høre om jeg ville læse og anmelde hans e-bog og det ville jeg bestemt gerne.

Bogen er skrevet af Nis Georg Bøgen, er på 314 sider og den er første gang udgivet i 2014 som "Pigen i den gule kjole" men er nu i en redigeret udgave som e-bogen "Ærbar nøgenhed".


Bogen handler om Søren. Han er fra Sønderjylland og er hverken højt uddannet eller særlig klog. Han kommer til København og bliver ansat som postbud, for så er han sikret pension senere hen selv om han langt fra drømmer om at blive i postvæsenet resten af sit liv.

Han møder en kvinde, Charlotte, og de indleder et forhold hvor hun bliver en form for mentor. Hun får Sørens selvtillid til at stige betydeligt og han kommer igang med et kursus så han senere kan læse videre. Kunsten bliver Sørens helt store interesse. Charlotte kommer i nogen bedre kredse end Søren er vant til, men han finder hurtigt ud af at hvis han får uddannet sig så vil han passe langt bedre ind, for han nyder jo alligevel det mere udfordrende selskab.
Søren ser en fremtid med Charlotte, men så sker der noget som ingen af dem havde set komme...

Historien går videre og Søren møder en kvinde som han tilfældigt har været stødt på før. Birthe. Hun bliver Sørens helt store kærlighed og de bliver gift. Hun vil gerne forske indenfor kæbekirurgi og Søren er selv godt igang med at uddanne sig som kunsthistoriker. De har et heftigt sexliv og ønsker sig børn, men det viser sig desværre ikke at være så nemt.
I baggrunden spøger Charlotte, som Søren stadig håber at de blot kan være venner med. Og selv om det ikke er traditionelt så ender Søren i hvert fald med at blive far...

Bogen er fangende, velskrevet og sætter en masse tanker igang. Den bryder med tabuer og kan skabe debat. Og den gør at man som læser får brudt med nogen fordomme hvis man tør gå i dybden.
Den efterlader et stort indtryk og jeg er personligt rigtig glad for at have haft muligheden for at læse denne bog.

En rigtig god bog som jeg vil helt sikkert gerne anbefale den til andre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar