tirsdag den 15. december 2015

Valleprotein fra BilligeProteiner.dk

Jeg fik for kort tid siden en henvendelse fra http://billigeproteiner.dk/ der ville høre om jeg havde lyst til at teste dette produkt.
Det ville jeg gerne, for jeg bruger i forvejen diverse produkter med ekstra proteiner tilsat, da jeg på smerteklinikken fik konstateret at mit proteinniveau er/var alarmerende lavt. Og da jeg ikke altid kan spise normalt, grundet al den medicin jeg får mm så har jeg behov for at indtage ekstra proteiner og der kommer både diverse drikke, barer og tilskud så ind.

De ting jeg normalt benytter mig af har jeg så lagt lidt til side for at teste dette produkt. Og indtil videre har jeg benyttet det i smoothies, rørt op i iskold vand og rørt det ud i yoghurt.

Dette produkt er helt rent. Består af 78% valleprotein (Kilden er mælk) (der findes også en udgave til folk der er lactoseintolerante) og det er nemt at benytte. Det er ikke særligt kraftigt smagende, men man kan godt fornemme det fordi det har en lidt flad mælket smag. Det kommer dog mest til udtryk i drikke og ikke så meget hvis man bruger det når man bager (noget jeg skal afprøve lidt mere inden jeg vil skrive om det).

Jeg fik en kasse tilsendt med nogen poser, en forklaring på produktet der beskriver at det kan benyttes under vægttab eller hvis du skal tage på i vægt mm, samt nogen prøver jeg kunne dele ud af.

Hvis man træner meget er proteinshakes en god ting (selv om der er delte meninger om om det virker - google emnet og der dukker mange modstridende oplysninger op), og der kan man sagtens benytte dette og så lave de shakes man selv vil og med den smag man selv vil.

Indtil videre er det sjovt at teste og glæder mig til at afprøve nogen flere ting. Har blandt andet tænkt mig at lave pandekager med appelsin og proteinpulveret her lidt senere.

Så jeg vender tilbage når jeg har lidt mere at fortælle!2 kommentarer:

  1. Håber det er noget som giver dig et bedre liv :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, jo tak. Nu er det jo kun et proteinpulver, men det i hvert fald ikke noget der skader nogen steder :)

      Slet