fredag den 17. juli 2015

Test af diverse ting fra Testr kassen!

Jeg har nu været igennem nogen af produkterne jeg fik tilsendt forleden. Nogen er klart bedre end andre og nogen har jeg ikke testet endnu, så dem fortæller jeg om senere :)


Soyalys fra Ransborg. I lille glas med metal låg (glasset kan genbruges). Soder næsten ikke og brænder flot rent. Har primært brugt det udenfor.

Kan brænde i op til 16 timer.

Kan anbefales herfra især fordi vi har familie der ikke tåler stearinlys særlig godt, men dette har vist sig ikke at være noget problem.

Merrild instantkaffe, styrke 5. Er ikke selv til kaffe, men må sige det dufter godt og kan bruges både til varm og kold kaffe evt hældt over vanilieis. Dufter kraftigt.

Det er et minus at glasset er lukket med tryklåg og ikke skruelåg, for det suger kraftigt til, hvilket er fint til at holde på aromaen, men når man skal åbne skal man hive ret hårdt og det resultere ofte i at der ryger en del ud af glasset. Det gør det også svært for folk med svage fingerkræfter at åbne glasset. Så det trækker kraftigt ned.

 Men ellers et godt produkt både til eget brug og til gæster.

Energy bar med rødbede.
Velsmagende, sund, mætter godt. En smule bedre end andre barer på markedet, da smagen er bedre og den ikke er så klistret som fx nupo og nutrilett barerne.
God til en madpakke, i tasken eller bare til at hygge med.
Økologisk!


Jãsön balsam.
454gram.
God stor flaske, drøj i brug, smart at den står på hovedet, så man får mest muligt ud af den.

Duften er ret voldsom og enten kan man lide den eller også er den for meget, da den bliver ret sød og kvalm.

Er uden alle mulige ligegyldige tilsætningsstoffer og den virker bare. Selv til farvet slidt hår er den faktisk ret god.
Den indeholder diverse vitaminer og håret bliver ikke tungt af den.

Jeg er fan, men kan godt blive træt af den kraftige duft, så kommer ikke til at bruge den fast...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar