tirsdag den 22. marts 2022

Boganmeldelse af: "H for hest 3"!

Reklame.
Anmeldereksemplar modtaget fra forlaget Lux.

Forfatter Charlotte Berwald.
Ung.
118 sider.
ISBN 9788775670901

Tredje bog i serien og her er det nok bedst hvis du har læst de foregående. Men man kan godt læse den seperat, så vil man blot føle der mangler lidt detaljer som er beskrevet i de to første bøger.

Iben er godt igang med at træne Saltana og kan slet ikke vente med at få lov til at komme op og ride på hende. Men der skal tålmodighed til og det er ikke Ibens stærke side. Da Iben mangler en sadel er hun heldig at få lov at låne en, men den er hård og stiv, og kræver en del arbejde at få pæn igen. Men Iben er ihærdig og sadlen bliver brugbar og nu kan hun også ligge den på ryggen af Saltana.
Sommerferien er snart slut og Iben har ikke meget lyst til at sidde i skolen, men der er jo stadig hende pigen i klassen som selv har hest
Mon ikke der endelig kan lykkes at blive veninder?

Det er en fin historie som rammer lige ind i det segment af teenagere hvor heste er hele deres verden. Men for os andre er det nu også ganske underholdende. Jeg har hygget mig undervejs og set frem til at høre om hvad der foregår i Ibens lov også selvom hun til tider bliver meget utålmodig og en smule irriterende. Men det er hyggeligt og man kan nemt genkende teenagetiden hvor end forældre ikke fattede noget som helst.

Faktisk er serien her så velskrevet at jeg sagtens kunne se en fortsættelse af historien. Så det er en lille opfordring til forfatteren herfra.

Bogen henvender sig til flere aldersgrupper - god til højtlæsning, god til børn der læser selv, men også god til unge og voksne for man kan bare læne sig tilbage og leve sig ind i hesteverdenen. Det giver et dejligt afbræk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar