lørdag den 19. marts 2022

Boganmeldelse af: "H for hest 1"!

Reklame.
Anmeldereksemplar modtaget fra forlaget Lux.

Forfatter: Charlotte Berwald.
Ung.
121 sider.
ISBN 9788775670840

Iben er springrytter og elsker alt der har med heste at gøre. Hun har halvpart i en hest som hun elsker højt, men nu skal hun flytte med som familie og kan derfor ikke ride på samme hest på samme rideskole længere. Hun forestiller sig at de flytter til et sted hvor hun kan få sin egen hest, men far siger at hun ikke får sin egen hest før hun bliver konfirmeret.
I den nye skole er der en anden pige der også er springrytter, det må da være oplagt at de kan blive veninder. Men det går ikke helt som Iben forestiller sig.
Og hvorfor er det nu heller ikke muligt at komme på en rideskole som kan forstå at hun er vant til at ride?
Det slet ikke så sjovt at være Iben længere.

Det er en sød lille historie og man er ikke i tvivl om at der ligges op til at der skal komme mere i fortællingen om Iben.
Det er en velskrevet historie som hænger godt sammen, og man bliver hurtigt taget tilbage til da man selv var teenager, og det er både hyggeligt og underholdende.

Bogen er uden illustrationer men man kan nemt forestille sig det hele. Og man glemmer helt man læser imens. Så det er alletiders.

Et fint værk som større børn også kan læse og har man en pige som går op i heste, så er det jo oplagt at introducere denne første bog i serien!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar