mandag den 26. maj 2014

Sofiero park og andet...






I lørdags den 23 maj, var Casper og jeg med Hafnia på bustur til Sofiero park i Sverige. Den er kendt for sine rhododendron planter som man kan gå nedenunder eller oppe over da der er lavet gang systemer rundt i parken.
Der er en rosenhave, et orangeri (der desværre var lukket fordi de var ved at forberede ny udstilling), diverse skulpturer, urtebede, slotsbutik, udstilling på slottet og meget andet. Dog ikke et sted man kan bruge en hel dag, for det er ikke særlig stort.
Vi var ret fascinerede af de mange forskellige arter af rhododendroner men også af nogen bøgetræer som voksede på en ret speciel måde, nemlig som om de var holdt som bonzaitræer og derfor ikke var ret store men meget sammenfiltrede i kronerne samt deres grene var en masse store stængler istedet for en fast stamme.

Flot er der.

Vi fik frokost i cafeen, da selve restauranten var lukket grundet bryllupsselskab. Maden i cafeen var dog ikke noget at skrive om...

Chaufføren valgte da vi havde spist og vi satte snuden hjemad at tage os en tur forbi Fredensborg slot. Vi nåede dog ikke ind på slottet, men fik en lille pause og de fleste fik sig en is :)

Min mor var her og passe King mens vi var på tur. Så han blev også forkælet :)
  

Nå men udover den hyggelige tur har vi da også oplevet lidt andre ting :)
Vi har endelig fået betalte afgift på MC´en og venter nu på kvittering så der kan komme plader på i løbet af ugen :) Så det er virkelig dejligt.

Vi var hos Caspers mormor igår, søndag, og hyggede med hende det meste af eftermiddagen og aftenen. 

I morgen tirsdag skal jeg starte på smerteklinik i Ringsted igen, sidst jeg var der er ca 3 år siden. Så det ser jeg frem til.

Håber ellers I alle nyder det skønne vejr :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar