torsdag den 1. april 2021

Anmeldelse af tegneserie: "Absurd"!

 

Anmeldereksemplar fra Forlaget Afkom.

Forfattere: Christoffer Mygind Juul, Arni Beck Gunnarsson, Hans Martin  Poulsen, Steven Plato, Martin Schjönning, Danni Barslund Christensen og Martin Leig Andersen.

Horror/Ekstremitet/Tegneserie.

Ikke nummereret men værket er på 40 sider.

ISSN: 2596-9323

Jeg er vild med udgivelser som skiller sig ud fra mængden. Nogen formår at gøre det bedre end andre og her er et værk som virkelig formår at gøre det på bedste vis.

Det er en tegneserie med forskellige historier og så er det op til læseren selv at finde hoved og hale i. Noget er mere specielt end andet, noget er frastødende og andet igen formår at få ens tanker til at komme rundt om mange ting før man finder et spor der giver mening. Hvis det da skal give mening. For man kan også slå hjernen fra og bare forsvinde i de flotte illustrationer/tegninger. Her er noget for enhver smag og her er både det helt naive som ender uhyggeligt og det afsporede som ender med at blive som titlen afslører: Absurd.

Det fungerer og det er bestemt ikke for sarte sjæle. Jeg vil mene dette værk henvender sig til dem der i forvejen er vant til at læse denne type tegneserier, eller typer værk som dette hvor intet er standard.

Flot og gennemført udgivelse som måske nok er hurtigt læst, men som man sagtens kan vende tilbage til af flere omgange. Især fordi man ikke behøver læse det hele ud i en køre. Jeg var bare opslugt med det samme, så jeg kunne slet ikke ligge tegneserien væk før jeg havde fået det hele med.

Til de mere sarte sjæle, skal man være forberedt på at der er alt fra sexscener til blodige opgør og man er i hvert fald ikke i tvivl om at der intet kedeligt er undervejs :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar