torsdag den 2. juli 2020

Boganmeldelse af: "Ildmesteren"!



Anmeldereksemplar modtaget fra forlaget Peasoup.
Forfatter: Søren Jønsson.
95 sider.
ISBN 978-87-92466-07-5

Smart book... og det dækker over? Ja, altså det kræver at man har en smartphone og at man downloader en app. Og så henvender bogen sig især til større børn, men som voksen er den altså også ganske morsom. Og eftersom det ikke alt sammen er helt nemt, så kan den sagtens udfordre.

Ideen er grundlæggende at få større børn til at læse mere og da vores samfund efterhånden er bygget op omkring mobiltelefonerne, så giver denne bog en unik mulighed for at kombinere de to ting. Hvilket samtidig gør at man aldrig går død i læsningen undervejs.

Man er førsteårs lærling inden for magiens verden og man kastes ud i et eventyr der kan begive sig ud af flere grene. For man læser ikke bogen ud i en køre, som normalt, man løser opgaver og vælger selv ens handling undervejs. Og det er her appen på telefonen kommer til gavn, for nogen af opgaverne løser man nemlig på den. Man kan dog altid give op undervejs og få lidt hjælp hvis opgaverne er for svære (og indrømmet jeg måtte selv opgive et par gange fordi jeg ikke helt forstod hvad jeg skulle - samt er dårlig til tal).
Det er virkelig sjovt. Man bliver udfordret og lære en masse mens man læser. Og så er det samtidig en ok spændende historie, hvor man blandt andet slås med et skelet. Det er ganske underholdende og man vender tilbage til bogen flere gange fordi det egentlig er ret morsomt.

Et anderledes men yderst tidssvarende koncept og jeg fik da personligt lært lidt om romertal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar