onsdag den 3. juni 2020

Boganmeldelse af: "For resten..."!

Anmeldereksemplar modtaget fra forlaget Books On Demand.
Forfatter: Leif Bruun.
162 sider.
ISBN 9788743008521

En mere af Leif Bruun. Jeg er personligt blevet ret glad for hans bøger og jeg ser frem til at læse flere af dem, for jeg hygger mig på forskellig vis hver gang.

Denne gang er det en bog med præmissen: For resten... Deraf titlen og man bliver både underholdt, tænksom og får sådan en "nåe ja" oplevelse undervejs.
Her er små citater, kan man vel nærmest kalde dem, som lige giver en noget at studse over. For for pokker hvor er der mange ting man lige kan sætte efter: For resten...

Det er godt tænkt og selv om nogen få ting måske lyder bekendt, så giver det noget til konceptet at Leif holder fast i undervejs at man lige skal tænke lidt over tilværelsen.

Introduktionen er blandet omhandlende tv serien Columbo, for detektiven han formåede nemlig altid at benytte sig af at afslutte en samtale med lige at aflevere et: For resten så... Og det har altså en sjov effekt.

Noget kan man blive lidt provokeret af, hvis man selv vil det. Andet kan man grine lidt af og more sig over og noget helt tredje kan man fundere over mens man godt kan nikke genkendende til at det er noget man selv støder på. For her er mange ting som handler om livet og hverdagen. Der er politik, humor og meget andet at komme efter. Ikke at man som sådan snakker om emnerne i sig selv, men mere at man får noget at tænke over i forhold til emnerne.

Det fungere rigtig godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar