onsdag den 1. januar 2020

Farvel 2019 - Velkommen 2020!

Så er endnu et år gået og sikke et det har været.
Der er sket en masse ting i Caspers og mit liv, og der er slet ikke plads til at nævne det hele.

Vi har haft mange gode oplevelser i 2019 - og en del hårde, men lærerige ligeledes.
Året startede med at Caspers mormor flyttede i noget mindre, og det har været rigtig godt at følge hende og se at hun er faldet godt til. Men vi har også godt kunne mærke på hende at det har været en stor omvæltning især i starten, for nu startede en ny æra ligesom i hendes liv. Til gengæld har vi haft meget mere med hende at gøre hen over året end ellers og det sætter vi stor pris på.

 Min mor havde fornøjelsen af lige før påske at modtage en gevinst, og da vi spurgte ind til hvad hun ønskede at benytte den til gik hun lidt og tænkte over det og sagde så at hun allerhelst ville have et stort påskeæg og så ellers bare have gevinsten i fred. Så vi tog hende på ordet og skaffede hende det allerstørste påskeæg vi kunne finde. I skulle have set hende, hun strålede som en sol da vi kom med det :)

Vi satte selv vores gamle hus til salg og havde slet ikke forventet at det ville blive solgt særligt hurtigt, men to dage før der var gået to måneder var der skrevet papirer. Heldigvis havde vi allerede kig på et hus vi gerne ville købe. Vi ville gerne lidt tættere på byen (selv om nogen vil grine og sige at der ikke er meget by over Store Merløse :) ). Det har været et skift som vi har været meget glade for, men som også har budt på lidt udfordringer i forhold til at nogen ting skulle istandsættes, sælger mødte vi aldrig så de spørgsmål vi havde måtte vi gå lidt forgæves med og det har været en stor omvæltning for os begge. Både at få mere plads, men også at opdage at selv om vi glædede os til at prøve noget nyt og komme videre, så har der været et savn til det gamle sted, fordi vi på ingen måde var kede af at bo der.
1/7 overtog vi officielt det nye sted og skiftet gik godt. Det var samtidig en fornøjelse at se hvordan ham der købte vores gamle hus virkelig så frem til at få sit eget sted.
Men for os: Nyt hus, ny "begyndelse". Og vi er rigtig glade for at være i det og for at have taget springet.

Samtidig var 2019 året hvor min sag hos kommunen endelig fik en ende. Jeg blev bevilget førtidspension og kunne efter næsten 11 år i systemet sætte et punktum og få lov at få en hverdag til at fungere (så godt som det nu er muligt). Jeg fik også lov at slutte behandlingsforløbet på smerteklinikken og det har alt sammen givet en ro i vores tilværelse på visse områder.

Casper skiftede job - en smule ufrivilligt, men har til gengæld fundet et arbejde som han er glad for og hvor han kan se sig selv blive i længere tid.

2019 var også året hvor vi måtte have en anden bil. Vores gamle bil blev totalskadet i en ulykke - der skete heldigvis ikke nogen noget - det er vi meget taknemmelige for. Og selv om vi var glade for den gamle bil, så har især Casper fået et meget nært forhold til den bil vil nu har.

Gode oplevelser med venner og familie har der også været plads til i løbet af året. Og vi har da også selv nået at være på nogen små ture ud i det blå. Blandt andet besøgte vi de to kalkovne der er på Rødvig - Stevns. Og senere på året var vi i Pangea Park nær Køge sammen med et vennepar. Små men betydningsfulde oplevelser.

Jeg har ikke læst så mange bøger som jeg plejer, har slet ikke haft overskud til det mens flytning mm har stået på. Men mon ikke der bliver mere ro til at fordybe mig i nogen bøger i det kommende år?

Alt i alt et år med op og nedture, men sammensat en helhed hvor vi føler at året er gået alt for stærkt.
Nu ser vi frem til et nyt år og håber at det bliver fyldt med gode stunder.

Tak til alle der har læst med på bloggen i 2019. Håber I fortsat læser med fremover :)

Godt nytår!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar