fredag den 31. maj 2019

Boganmeldelse: "Kolde timer"!

Anmeldereksemplar fra forfatter Michael Kousgaard
Novelle
E-bog
Gys
20 sider
Kan købes: HER

Det er et stykke tid siden jeg sidst har læst noget af denne forfatter og der var det en helt anden genre, nemlig børnebøger. Men nu har han altså kastet sig ud i en lidt anden opgave - nemlig gys. Og jeg er en sucker for gys, men sjældent i bogform. Så lad os kigge lidt på denne novelle.

Den var hurtigt læst, da den fangede med det samme. Den handler om en ung kvinde der bor til leje hos en dame der sjældent er hjemme, da hendes mand tidligere er blevet dræbt. Den unge kvinde er vidne til et trafikuheld som udvikler sig til et reelt mord og nu bliver hun jagtet af gerningsmanden. Eller gør hun? For da hun opdager ham udenfor sit hjem sker der ikke rigtig noget andet end at han stirrer på hende og skraber på døren. Men han bryder ikke ind. Så hvad vil han så og hvad skal hun nu gøre?

Nu er det jo en novelle og der skal ske meget på kort tid, så jeg vil ikke afsløre mere af handlingen, men opfordre til at man læser novellen i stedet.
Og så kunne det være lidt sjovt hvis der kom en fortsættelse - men det ved jeg godt man sjældent gør når man skriver noveller. Slutningen er bare åben nok til at man godt kunne bygge videre hvis man ville.

Gyset er der, ikke enormt men dog med en kriblen så man bliver nysgerrig. Og selv om det ikke er gys på den vildt skræmmende måde, så fungere det.

Så har du mod på en lidt uhyggelig og hurtig læst novelle, så gå trygt i gang med denne :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar