mandag den 17. maj 2021

Boganmeldelse af: "Blåskæg 4 Tusmeraldas ønske"!

Anmeldereksemplar modtaget fra forlaget Superlux.
Forfatter Michael Kousgaard.
Børnebog.
81 Sider.
ISBN 9788793796751
Helt tilbage i 2017 anmeldte jeg den tredje bog i denne serie. Så 4eren her har været længe ventet. Især fordi denne bog afslutter serien.

De andre bøger læste jeg i e-bogs form, hvor denne havde jeg fornøjelsen at læse i trykt form.

Heksen Tusmeralda vil denne gang have Blåskæg tilbage til øen, som han nu ellers endelig var vendt hjem fra. Han besidder stadig evnen til at kunne få folk til at gøre det han beder om når blot han siger deres navn først. Heksens bror, piraten Grumme leder efter hende på øen da han ikke vil have hun får et ønske om verdensherredømme opfyldt. Og denne gang arbejder Blåskæg og Grumme sammen. Men helt gode venner er de alligevel ikke.
Og hvordan skal de komme hjem fra øen igen?
Kan hele historien overhovedet ende godt?

Endnu en bog fra forfatteren som jeg personligt var meget begejstret for at læse. Her er knald på handlingen, drama og en god historie. Dog får man klart mest ud af bog 4 i serien hvis man har læst de andre først.
Her måtte gerne være illustreret undervejs, men det er super nemt at leve sig ind i universet og man hygger sig undervejs.

En rigtig fin afslutning på en rigtig god serie. Så herfra skal de varmeste anbefalinger lyde til hele serien om Blåskæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar