torsdag den 26. september 2019

Ting vi alle gør - men ikke vil erkende!

Arh, men helt ærligt, vi har jo alle nogen dårlige vaner eller gjort nogen ting som vi tror ingen andre gør/har gjort eller som vi bare ikke forestiller os at andre kan finde på.
Men hvor kan det være befriende at remse ting op som vi alle gør i smug, når ingen kigger eller blot gør uden at vi egentlig tænker over det.

Mon du kan genkende nogen af disse ting eller mon du selv kan tilføje nogen flere ting?

1. Har lånt noget undertøj eller et par strømper af sin mand/kone fordi man ikke lige gad finde sit eget i vasketøj bunken (som har ventet et stykke tid på at blive lagt på plads).

2. Når man gerne vil have noget slik men ikke har noget i huset. Er for doven til at smutte i byen, så man tager en skive pålægschokolade og spiser som om det var en plade god chokolade.

3. Har beholdt de småpenge som lå i mandens/konens lommer da man tjekkede vasketøjets lommer inden det blev vasket.

4. Har råbt af en billist, gående, cyklist når man kommer kørende i bil og syntes de gør noget irriterende, velvidende at vedkommende ikke kan høre dig (tænk hvis han/hun kunne).

5. Når man har haft gæster og skal rydde op og "kommer til" at tømme slikskålen, tage det sidste stykke kage eller andet der ikke lige blev spist op.

6. Har lavet en masse planer for at nu skal man igang med træning, motion, kostomlægning og "glemt" alt om det næste morgen.

7. Har beholdt en ting man egentlig havde købt i gave til en anden, men som man alligevel bare gerne selv ville have og derfor endte med at købe noget nyt (og mange gange billigere) som gave.

8. Har gået ud fra et offentligt wc og rynket på næsen/sagt til næste i køen at man fortryder man gik derud fordi der lugtede - velvidende at det egentlig var en selv der var skyld i den lugt...

9. Har tjekket om man ikke godt lige kunne bruge sin trøje, sine bukser en dag mere, og ellers givet det et sprøjt parfume fordi det bare er nemmere end at tage rent tøj på.

10. Med vilje har ødelagt en ting, noget tøj eller andet blot for at du så kan købe noget nyt og bedre fordi du nu mangler det der "gik itu".

Der er helt sikkert mange flere ting at tilføje til listen. Og selvfølgelig er det ikke alt der gælder en selv - men vi gør mange ting allesammen som vi reelt ikke tænker over at andre nok også gør.
Jeg læste en liste engang hvorpå der i det ene punkt stod: Du har smidt mademballage ud men samler det op fra skraldespanden igen fordi du alligevel ikke kan huske hvordan du skulle tilberede det.
Og det jo lidt sjovt, for selv om det er en ret uskyldig handling ville man nok helst ikke indrømme det, da det bare lyder ulækkert at hive noget op af skraldespanden igen.

Nå, men jeg ved ikke rigtig hvad jeg ville med indlægget her. Måske bare underholde jer lidt eller give jer lidt at tænke over ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar