torsdag den 16. december 2021

Boganmeldelse af: "Ansigtsyoga - en begynderguide"!

Reklame.

Anmeldereksemplar modtaget fra www.forfatterskabet.dk

174 sider.

Forfatter: Susanne Dyhr.

ISBN 978-87-93755-85-7

Jeg har kæmpet mig igennem denne bog og det er ikke helt så negativt som det lyder. Men jeg har jo afprøvet teknikkerne, stået og lavet ansigter af mig selv i spejlet, grint af mig selv, følt mig åndssvag og til tider tænkt: "Sikke noget pjat". Og jeg er ellers ikke bleg for at dyrke yoga når vi snakker om hele kroppen. Men her følte jeg mig godt nok udsat. Og jeg kan efter længere tid med diverse øvelser fra bogen heller ikke hverken mørke eller se en forskel på mit ansigt eller huden i ansigtet.

Jeg er dog ikke i tvivl om at nogen eller alle øvelser giver noget for man får bevæget selv de helt små muskler og hvis man ikke kan bruge det til andet så virker det rent faktisk afstressende. Og den del er jeg ret glad for, for så giver det for mig mere mening at bruge tid på.

Der er meget udførlige forklaringer, billeder og ikke mindst tanker bag hver enkelt øvelse. Så det er virkelig nemt at gå til og for en begynder så er det muligt at forstå det hele. Så må man arbejde lidt med at man føler sig fjollet imens, men man behøver jo ikke vise nogen man er igang 🙂

Så tør du at udfordre dig selv lidt og vil du have nogen øvelser til ansigtet som kan virke afstressende så kan jeg godt anbefale denne begynderguide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar