torsdag den 11. januar 2024

Boganmeldelse af: "Stonelegenderne - Brødrekrigen"!

 

Reklame.

Anmeldereksemplar modtaget fra forfatter Danny H. L. Nielsen.

Udgivet 2021.

Roman/Eventyr.

Forlag: Books on Demand.

372 sider.

ISBN: 978-87-4303-204-5

Dette er en fortsættelse i serien om Stonelegenderne og selvom den er enkeltstående så vil den give mest mening at læse, hvis man har læst den første bog: Stonelegenderne - Den mørke side af skyggen.

Bogen handler om en flok søskende der har forskellige evner og som kæmper på deres egen måde for at redde verden og indirekte rette op på nogen fejl de selv har begået. Der er interne kampe og magtkampe imellem dem, men i sidste ende holder de fire søskende sammen. Særligt fordi deres kombination af evner er stærkere i fællesskab. Men det er svært, for ondskaben lurer og man suges ind i en verden af forskellige tidspunkter, steder, opfattelser af hvad det hele handler om, tidslinjer med mere. Det kan være svært at følge med. Men det er uhyggeligt, spændende, magisk og på kanten til horribelt. Der er nogen scener som man nærmest ikke ønsker at forestille sig, hvilket er svært da de er penslet ud så man nemt kan se det hele for sig. Og det er svært nogen gange at finde ud af om de fire søskendes evner er nok til at få ondskaben til at forsvinde. For det er en ondskab uden lige og som er usandsynligt rædselsvækkende.

Men det er også lettere forvirrende da der er virkelig meget at holde styr på, mange detaljer og hele bogen trænger desværre til en ekstra korrekturlæsning. Og især til sidst hvor der også rodes lidt rundt i hvilken tidslinje det lige er man følger. Men kan man fange essensen og se bort fra dette, så er historien fuld af spænding, blod, vold, kampscener og en hvis mængde kærlighed samtidig.

En anderledes eventyr verden, som ikke er for sarte sjæle.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar